28 Mayıs 2024 15:29

Yılbaşı öncesi üçlü set aldım: buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi. Gelen bulaşık makinesinde ön kapak vuruk olarak geldi. Firma değişim dedi, onaylandı fakat tam bir ayı geçti, hala gelen makinem yok. Her müşteri hizmetlerini aradığımda 'ilgili birime aktardık, aranacaksınız' denmesine rağmen ne arayan ne getiren var. Siemens ve Bosch arasında kalıp tercihimi doğru yaptım diye düşünürken yanılmışım. Bu çok büyük bir ayıp ve pişmanlık sebebi. Bu hafta hukuki işlemlerime başlayıp iade yapacağım.

28 Mayıs 2024 15:34 (Şikayetten 5 dakika sonra)

28 Mayıs 2024 15:37

Yaklaşık bu yalanları ben 1 ay dır dinliyorum sizin ile görüşme kayıtlarına bakın benim ile görüşen arkadaşların hepsi aynı yalanı söylüyor zaten sizinle geri dönüş yapılacak şöyle olacak böyle olacak ama ne yazık ki hiç biriniz zahmet edip dönmüyorsunuz problem yok bu saatten sonra dönmeyin hukuki olarak halledeceğim merak etmeyin bu mahrumiyeti nasıl gidereceksiniz bilmiyorum artık

06 Haziran 2024 12:29

Yeni makinem salı günü geldi sonunda teşekkürler

Erhan sonuçtan çok memnun

Erhan
10 Haziran 2024 15:50
"Şikayetim yayınlandıktan hemen sonra benimle iletişime geçildi ve 2 gün sonra da bulaşık makinem teslim edildi. Teşekkürler..."

Gizem
21 Mart 2025 19:27
Bulaşık Makinesi Kurulumunda Yaşanan Garanti Sorunu
Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Oğulcan
15 Ağustos 2024 09:29
Bosch Bulaşık Makinesi Göçük Geldi Değişim Yapılmıyor
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Bulaşık Makinesi İçin Değişim Talebim Reddedildi, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Rabia
19 Haziran 2025 21:02
Bikem sonuçtan hiç memnun değil

Bikem
09 Ağustos 2024 17:48