27 Eylül 2023 15:554.566

Bugün Bosch unlimited 7 BCS712XXL/01 kodlu dikey süpürgemin toz haznesi ve uc kısmında ki kırılan tırnaklar için servis çalışanları geldi. Gelen personel direk ücret karşılığında değiştiğini söyledi. Ben bu cihazı alalı 5 ay oldu ya da olmadı Bosch kendini dünyaya kanıtlamış bir marka ancak sanırım her şey parayı alana kadarmış. Servis anlamında hiç memnun değilim. 5 aylık bir ürünün 2 farklı yerinden tırnak kırılıyor ve ben 8 bin liraya aldığım cihaza neredeyse 2 bin lira ödemek durumunda kalıyorum. Bu kabul edilemez benim önerilerim vesilesiyle çevremde en az 4 kişi benim aldığım cihazdan aldı. Bosch bu yaklaşımla beni çok mahcup etti. Eğer mağduriyetim giderilmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Bir Bosch müşterisi olarak yarı yolda bırakıldım ve hayal kırıklığına uğradım. Bu durum telafi edilmezse çevremde hiç kimseye Bosch u önermeyeceğim. Ürünün garanti kapsamında parçasının oluyorsa tamirini olmuyorsa gerekli parçanın değişmesini talep ediyorum.

1 Destek
27 Eylül 2023 16:23 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Burak
27 Eylül 2023 18:05

Genel merkezden Hale Hanım arayıp görüntüleri fabrikaya ileteceklerini sonuç için arayacaklarını iletti.

Burak
29 Eylül 2023 12:02

Şikayetimi yazdığım gün genel merkezden aradılar fabrikayla görüşeceklerini söylediler ama hala bir dönüş yok 3 gün oldu kaç gün daha bekleyeceğim acaba?

Bosch Unlimited 7 Süpürgede Tekrarlayan Parça Kırılması Ve Garanti Mağduriyeti

7 Ekim 2025 13:542.592

"Dün Bosch yetkilisi aradı ve parçayı temin ettiklerini söylediler. Ücretsiz bir şekilde parça takıldı. Keşke marka başında kendine yakışan bu davranışı yapsaydı. Bizim bildiğimiz ve güvendiğimiz Bosch bu. Teşekkür ederiz."

Bosch Unlimited 7 Süpürgede Tekrarlayan Parça Kırılması Ve Garanti Mağduriyeti
1 Destek2 Yorum

16 Nisan 2025 23:454.806

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 dikey şarjlı süpürgemin eklem yerindeki ufak tırnak kırıldığından dolayı daha evvel garanti ...

Bosch Unlimited 7 Süpürgede Kronik Eklem Sorunu

Bosch Şarjlı Süpürgede Küçük Parça Kırılması İçin Komple Boru Değişimi Ve Yüksek Ücret Talebi

15 Eylül 2025 14:002.090

Bosch Unlimited 7 dikey şarjlı süpürge kullanıyorum. Yaklaşık 1 hafta önce süpürge borusunun tırnağının olduğu yerde kır...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör