Okay sonuçtan çok memnun

Bosch Dikey Süpürge Kronik Başlık Kırılması.

18 Ekim 2023 18:10
Okay'ın Teşekkür Mesajı
“Arızalı süpürge başlığı, geliştirilmiş, hatalarından arınmış, yeni versiyonu ile ücretsiz değiştirildi. Sorunum çözüldü.”

Bosch şarjlı süpürge alalı 1 sene oldu. 6 ayda bir süpürge başlığı kırılıyor. Kullanıcı hatası diyorlar. Araştırmalarımda benim ile aynı sorununu yaşayan bir çok kullanıcı gördüm. Ürünü kullandığınız müddetçe sürekli başlık satın almak zorunda kalıyorsunuz. Tek çözüm var. En başta süpürgeyi almayıp, kaliteli bir ürün tercih etmek. Eğer bir hata yapıp ürünü aldıysanız artık yapacak bir şey kalmamıştır. Müşteri temsilcileri kullanıcı hatası diyor. Malının arkasında durmuyor.
Gerçek şu ki Bosch bize ulaşıp kırılan parçayı ücretsiz temin etse bile sorunumuz çözülmüyor. Çünkü ürün kalitesiz ve yine kırılacak. Bu şekilde döngü devam edecek.
Bizi memnun edecek çözüm para iadesi olacaktır.

profile profile
19 Ekim 2023 09:23 (Şikayetten 15 saat sonra)

26 Ekim 2023 14:16

Seda
Seda

Şu an aynı durum bizde de var ilk defada ücretli aldım parçayı üstelik bu ikinci kırılışı ve aynı yerden gerçekten artık bende verdiğim paranın iadesini istiyorum artık bende ürünlerini vereyim bitsin

bosch-dikey-supurge-kronik-baslik-kirilmasi-1.jpg

Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Servisi Ve Genel Merkez

Nedim