Bosch Dikey Süpürge İçindekileri Döküyor

28 Kasım 2023 16:054.079

6 ay önce Bosch unlimited 7 dikey şarjlı süpürge aldım. Süpürgeyi dikey konuma getirdiğim zaman içindekileri dökmeye başladı. İki farklı servise gitti ikisi de filtresini temizleyip gönderdiler. Süpürge hala içindekileri döküyor. Aldığım yere de götürdüm ancak onlar da filtreyi temizleyip verdiler. Bosch aldığıma bu kadar pişman olacağım aklıma gelmezdi. Evi süpürüyorum yerine bıraktığım zaman tüm parçalı şeyleri yere geri döküyor.

28 Kasım 2023 17:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

11 Aralık 2025 13:57

Merhaba aslı hanım öncesinde garantiye vs gitti mi bilgi verir misiniz

13 Kasım 2024 23:27

Benim de 3 ay önce aldığım bu süpürgede aynı şeyi yaşıyorum bugün servis geldi eve filtre dolmuş dedi temizledi tekrar denediğimizde yine aynı sorunla karşılaştık hiç memnun değilim yasal bütün haklarımı kullanıp para iadesi almak istiyorum Bosch dedik güvendik

3 Ağustos 2024 13:59

Aslı hanim bu sorun bizde de var bir gelişme oldu mu acaba merak ettim

Bosch Şarjlı Süpürge Kirleri Geri Döküyor

23 Aralık 2024 09:042.102

"İlginiz için teşekkür ederim"

Bosch Süpürge Çekiş Gücü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

18 Eylül 2025 14:412.505

Bosch Unlimited 7 şarjlı dikey süpürgeyi yaklaşık 8 ay önce Ordu Bosch yetkili bayisinden satın aldım. Son 2 aydır ürünü...

Tümünü Gör
Bosch Ultimate7 Dik Süpürge Arızası!

Bosch Ultimate7Dik Süpürge Arızası!

Halime

Berat
Bosch Aqua 7 Başlık Sorunu

Bosch Aqua 7Başlık Sorunu

Ceyda
Bosch Dikey Süpürge Çalışmıyor!

Bosch DikeySüpürge Çalışmıyor!

Yüsra