Melek sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 16:28

Çeyiz için bütün beyaz eşyalarımızı (çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, ocak, fırın, davlumbaz) kalitesine ve servis desteğine güvenerek Bosch marka tercih ettik. Ürünler teslim edildi ama garanti kapsamından çıkmaması için paketleri açıp kontrolünü sağlamadık. Ürünler yaklaşık birkaç ay paketleri ile bekledi. Sonrasında servis kurulum için geldi. Beyaz eşyaları kurdu. Servis gittikten bir süre sonra evde temizlik yapmak için davlumbazın üzerindeki yapışkan jelatini çıkardık. Davlumbazın hem alt tarafında hem üst tarafında ki gri kısımda derin boydan boya çizikler mevcuttu. Servisi aradık ve süresi geçtiği için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Üstüne bir de 1.700 TL değişim için para istediler. Yani Bosch kalitesine güvenerek aldık ama cihazları hiç kullanmadan mağdur olduk. Bir daha asla bu firmadan alışverişim olmayacak.

04 Eylül 2023 17:01 (Şikayetten 33 dakika sonra)

06 Eylül 2023 17:02

Bu şikayetten sonra Bosch servisi tekrar aradı ve kendi kusurlarını düzeltmek için 1.700 TL olan ücreti 1.000 TL olarak indirdiler. Komiksiniz. Keşke beyaz eşyalarımızı Arçelik veya Beko marka tercih etseydik. Çünkü koşulsuz şartsız garanti kapsamı sürecinde defolu olan ürünün değişimini ücretsiz bir şekilde yapıyorlar.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
27 Aralık 2024 09:52
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Set Montajında Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

Selçuk
10 Aralık 2024 23:39
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Hizmette Hayal Kırıklığı

Gürkan
19 Nisan 2025 22:24
Satış Sonrası Hizmette Hayal Kırıklığı
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ve Kusurlu Ürün, Eksik İade, Ek Ücret Talepleriyle Mağdur Edildik

15 Eylül 2025 10:04