Musa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Çamaşırları Parçalıyor

Bosch Çamaşır Makinesi Çamaşırları Parçalıyor
27 Ekim 2023 21:44

Annem için en pahalısından Bosch marka bir çamaşır makinesi aldık. Makinenin kapak yapısından dolayı çamaşırları arada bir sıkıştırıp parçalıyor. Ara ara yapsa bile insanın kıyafeti kalmıyor. En pahalı elbiseler parçalanıyor kapağın kenarına sıkışıp. Sonunda servis çağırdık. Eve gelen Adana Ceyhan Bosch servisi makineye 3kg çamaşır koyulması gerektiğini söyledi. Makine 9kg'lik olmasına rağmen. Makinenin sağlam olduğunu söylemişler anneme. Ve emekli maaşıyla geçinmeye çalışan insandan 375 TL servis ücreti istemişler garanti olmasına rağmen. Bu yaşıma kadar onlarca makine kullanan insanlarız. Bu şekilde çamaşır parçalayan makine ile ilk defa karşılaştık ve suçu bize atıyorlar. Bu makineye 3 tane çamaşır atıp öyle mi çalıştıralım yırtmasın diye? Makineyi yarısına kadar doldurduğunu söylemiş annem. Kabul etmemişler. O servis parasını iade edeceksiniz. Yine de sizi mahkemeye Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Kapak yapısı bozuk makine yapın ve insanları mağdur edin. Öyle dünya yok. Yırtılan çamaşır resmini ekliyorum.
İsim: ü*** m***
tel1: 5079****48
tel2: 5055****39

28 Ekim 2023 10:29 (Şikayetten 12 saat sonra)

28 Ekim 2023 10:53

Şikayetim üzerine beni aradı genel müdürlük. Ve hatanın bizden kaynaklandığını kendilerinin bir hatası olmadığını söyledi. Benim yırtılan onlarca kıyafetim makinelerinin hatası değilmiş. O zaman bu makineden önceki kullandığım makineler neden yırtmıyordu? Cevap yok tabii ki. Bir daha Bosch marka hiçbir alet evime sokmam. Hiçbir akrabama da sokturmam.

Emine sonuçtan çok memnun

Emine
26 Mart 2025 23:54
"İyi Günler. Teşekkürler..."
Candan sonuçtan hiç memnun değil

Candan
25 Ağustos 2025 19:06
Arızalı Çamaşır Makinesi Ve Geciken Parça Mağduriyeti
Arızalı Çamaşır Makinesi Ve Geciken Parça Mağduriyeti
Esra sonuçtan çok memnun

Esra
17 Ocak 2025 03:22
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
13 Ekim 2024 13:12