Bosch Buzdolabı İle Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı

Bosch Buzdolabı İle Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı
Onur
10 Ağustos 2024 13:50

2018 yılında, o dönemin en geniş hacimli ve en kaliteli olduğunu söyledikleri Bosch marka buzdolabını aldık. Daha ilk Kurban Bayramı'nda dipfriz bölümüne etlerimizi doldurduktan 1-2 gün sonra üst tarafın soğutmadığını fark ettik.

Garanti süresine güvenerek yetkili servisi çağırdık. Gelen servis alt tarafın soğuduğunu, fön makinesi ile müdahale edilmesi gerektiğini ve dolabın 24 saat boyunca fişi çekilerek kapakları açık bir şekilde beklemesi gerektiğini belirtti. İşlemi tamamlayıp gittiler.

Ancak aynı arızayı tekrar verince aynı müdahaleyi yaptılar. Garanti süresi bittikten sonra da aynı müdahaleyi yaparak arızayı geçiştirmeye başladık. Bosch gibi bir marka, garanti süresinde arıza veren bir ürüne nasıl sahip çıkmaz ve yetki verdiği servis nasıl geçiştirici bir müdahale yapar? Müşteri kaynaklı olmayan böyle bir arıza sonrasında ürün değişimi gibi bir yol neden izlenmemiştir?

Bosch gibi bir markanın buzdolaplarının en iyi serisine güvenemeyeceksek ne yapmamızı önerirler? Her Kurban Bayramı etlerimizin bozulmasıyla karşı karşıya kalmaktan ve etlerimizi komşularımızın buzdolaplarına taşımaktan bıktık. Biz de bundan sonra Bosch'a para vermeyeceğiz.

10 Ağustos 2024 15:51 (Şikayetten 2 saat sonra)

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
04 Mart 2024 22:22
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
24 Haziran 2024 16:45
"Teşekkürler sonunda çözüldü!"
Muazzez sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servisi Ve Garanti Süresi Mağduriyeti Yaşadım

02 Temmuz 2025 15:07
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
24 Haziran 2025 18:58
"Benimle ilgilenen genel merkez müşteri temsilcisi M**** Bey'e ve servis çalışanı T**** Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Uzun süredir yaşadığımız mağduriyet değişim yapılarak giderildi."
Bosch Buzdolabı Sürekli Arızalı, Değişim İstiyorum!
Bosch Kategorileri