Bosch Buzdolabı Hasarlı Geldi!

Bosch Buzdolabı Hasarlı Geldi!
15 Haziran 2023 12:09

Bosch'tan buzdolabı aldım ürünü getirdiler. Ürün de sağ ve sol tarafında dalgalanmalar vardı kapağında göçükler vardı gelen taşıyıcı arkadaşlar dedi ki bunun fişini takıldıktan sonra düzelmeler olur. Gelen servisçi arkadaş da aynısını söyledi. Bayi aradığımda da bayide evet doğrudur fişi takılınca düzelir dedi. İç kısmındaki lastiklerin altındaki köpüklerini gösterdi. Bende ürünü kabul ettiğim için Bosch müşteri hizmetleri kapak değişikliği yapılabilir dedi. Ben yeni gelen ürünün neden kapak değişimini yapayım. Bir de 2. Gelen servis, dolabı gördü. Bu ürün darbe almış dedi. Ben şimdi darbe almış bir ürünün neden kapak değişimi kabul edim. 24 Mayıs'ta gelen ürün için sürekli müşteri hizmetlerini arayıp bilgi vermekten gerçekten sıkıldım en son bayi ve servisle WhatsApp'tan yazışmalarımı istediler mail attım görüş dönüş yapılmadı. O zaman ki gelen servise ve bayiye taşıyıcıların hiçbir sözüne güvenmeyeceksin keşke geri gönderseydim ürünü. Benim eski beyaz eşyalarımda hep Bosch markası uzun süre kullandığım için memnun kaldığım için yine Bosch'tan aldım pişman ettiler beni gerçekten 24 mayıstan beri.

15 Haziran 2023 12:10

Ürünün komple değişmesini rica ediyorum

15 Haziran 2023 13:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Bosch Buzdolabında Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

Murat
10 Nisan 2025 10:49
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
24 Haziran 2025 18:58
"Benimle ilgilenen genel merkez müşteri temsilcisi M**** Bey'e ve servis çalışanı T**** Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Uzun süredir yaşadığımız mağduriyet değişim yapılarak giderildi."
Bosch Buzdolabı Sürekli Arızalı, Değişim İstiyorum!

Çağrı
21 Eylül 2023 00:15

Bosch Markası Ve Servisi Mağduriyeti

Bekir
29 Kasım 2023 00:15
Bosch Markası Ve Servisi Mağduriyeti
Ela sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 15:52
Bosch Kategorileri