Bosch Beylikdüzü Teknik Servisinin İşini Yapmaması

Emir
22 Temmuz 2023 16:50

Haziran ayının ilk günlerinde buzdolabımızın üst kısmı soğutmadığı için servis kaydı oluşturduk. Gelen servis elemanı arızayı tespit etti. Ve şu açıklamayı yaptı. Soğutucu sensörleri arıza yapmış sipariş vermem gerekiyor. Gelecek hafta gelip parçaları değiştiririz. Gelecek haftaya kadar buzdolabının fişini çekin kapaklarını açın, tekrar karlanma olacak mı görelim. (bunu yaptığımızda dolap içindeki birçok ürünümüz bozuldu). Sonraki gelişinde bir sorun olmadığını aynı sorun olduğu takdirde tekrar servis çağırmamızı söyledi. Bu arada 1000 TL lik ücretli conta değişimi ve rafı getirmeyi ihmal etmedi sağ olsun!.

Kurban bayramı sonrası tekrar soğutmama problemi yaşadık, servis çağırdık, geldi; bu parçayı neden değiştirmemiş ki gibi laflar ederek sipariş verdiğini söyleyerek ve tekrar fiş çekme işlemini yaptırdı ve burada etlerimiz çözüldü fişi tekrar takınca tekrar dondurdu. Kendileri ne zaman geleceklerini söylemediği için ben telefonla ne zaman geleceklerini sordum, bir problem var mı dedim; yok şu gün geleceğiz deyip bir gün öncesinden fiş çekmemizi söyledi. 3. Kez buzdolabının fişini çekmiş olduk. Dedikleri günde geldiler! Lakin sipariş vermemişler. Gelen eleman, Eşime şöyle bir açıklama yapar: abla fişi hiç takma yarın parçayı değiştirelim. Bayram üstü olduğu için ürünlerimizi emanet olarak koyacak dolabı komşulardan bulamadık, uzak mesafede bir yere emanet bırakabildik. Servis en son gelişinde sorunu ancak çözebildi. İlk gelen hariç tüm servis elemanları birbirinden ayrıydı.

Şikayet kaydını oluşturduğumda ise ilgileneceklerini söylediler. Son gelen servis elemanından sonra arayıp; işlemin tamamlandığını söylediler. Ürünlerin bozulduğuna dair bir emare de görememiş son eleman (halbuki ona da uzakta bir yere götürdüğümü sözlü olarak iletmiştim) o bilgiyi de almışlar :). Biz zaten ülkece bozulan ürünleri atmayız, evde bekletiriz.

Umarım gerekli kişilere gereken ceza yaptırım uygulanır. Ama hangi birine uygulayacaklar, Onlar da haklı!

24 Temmuz 2023 11:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Özlem
12 Ağustos 2024 17:32