Engin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Beyaz Eşya Alımında Yaşanan Kurulum Ve Servis Sorunları

Bosch Beyaz Eşya Alımında Yaşanan Kurulum Ve Servis Sorunları
Engin
22 Ekim 2024 15:49

2023 yılında Bosch bayisinde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı aldım. Bulaşık makinesinin kurulumunu 2024 Ağustos ayında yaptım. Kurulumu kardeşimin yanında yapıldı. Akşam gelip kontrol ettiğimde buzdolabı kapağında 2 çizik darbesi gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım. Daha sonra servis aradı. Evdeyseniz gelip bakalım dediler. Bende uzak olduğum için şikayetimi sordular. Varsa fotoğraf istediler. Bende fotoğrafı gönderdim. Aradan 1.5 ay geçti. Ses çıkmadı. Satın aldığım mağazaya gittim. Tekrar servisi aradı. Evrakları göndermemişler. Tekrar gönderdiler ve müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Tekrar Bosch müşteri hizmetlerini aradım. Servis benim adıma kapı değişiminde indirip talep etmiş. Oysa ben öyle bir beyanda bulunmadım. Daha sonra servise gittim. Benim adıma böyle bir beyanda bulunmuşsunuz dedim. Durumu anlattım. Yardımcı olmadılar. Siz teslim almışsınız. Bir şey yapılamaz dediler. Ürünleri alırken kutusunu açıp kontrol edin. Diyen de olmadı. Yıllardır çevremde hep Bosch markasını övmüşümdür. Aldığım beyaz eşyalar hep Bosch markasıdır.. Bir an önce bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

22 Ekim 2024 16:10 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Engin
24 Ekim 2024 16:28

Aynı gün Bosch müşteri hizmetleri aradı. Halen kapı değişiminde bin tl indirim teklif ediyor. Aynı gün sen dolabını çizik montaj yapmışsın. Burada mağduriyetimi gidereceğine ticaretine bakıyorsun halen. Telefon numaramı sisteminde sorgula. Kaç tane beyaz eşya almışım. Hakkımı Tüketici hakem heyetinde arayacağım.

Alperen
16 Eylül 2023 13:49
Bosch Kusurlu Teslim Edilen Ürünü Değiştirmiyor
Bosch Kusurlu Teslim Edilen Ürünü Değiştirmiyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 14:59
Aysu sonuçtan çok memnun

Aysu
08 Ekim 2024 11:41
"Özür mahiyetinde küçük de olsa bir hediye göndererek gönül almayı bilmek çok güzel bu yüzden şikayetimi geri çekiyorum. Teşekkür ederim Bosch."
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Müşteri Temsilcisi Ek Garanti İçin Söz Verdi, Aramadı Ve Hakkım Kayboldu

Mert
03 Temmuz 20:58
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
06 Aralık 2023 12:07