İslam sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bayileri Ne İsterse Öyle Olacak

Bosch Bayileri Ne İsterse Öyle Olacak
30 Eylül 2024 11:35

Bosch ytm Grup Dokuma şubesinden Çamaşır makinesi aldık. Cumartesi günü saat 16-17 saatleri arasında kurulum talep ettik. Ürünü değişi tokuş kampanyası ile aldığımızdan Cumartesi günü ismi cismi belli olmayan 2 nakliyeci eski çamaşır makinemizi almaya geldi. Talep ettiğimiz saatte önce geldikleri için eve gelmek zorunda kaldık. Eski makineyi götürdüler. Yen, makine randevusu saat 16-17 arasında olduğunundan evden çıktık ve oldukça uzak bir lokasyona gittik. 1 saat sonra yaklaşık 15 sıralarında makinesi getiriyoruz diye dönüş yaptılar. Randevu saatinden bahsettiğimizde ise bizi ilgilendirmez tavrında bir dönüş aldık. Evde olmadığımızı beyan ettik. Sonrasında aldığımı bayi ytm Grup Bosch dan bir yetkili teslimatın evde olmadığımızdan ertelendiğini belirtti. Yani canları getirmek istememiş randevu verdiğimiz saatte. Üzerine bu bayi o zaman ürünü iade etmek istediğimizi belirttiğimizde ise de " iade edemezsiniz şeklinde" mecbur alacaksınız tarzında ukalaca söylemlerde bulundu. Kanun da bilmiyor bu insanlar. Teslim almadığım makineyi zorla verecekler herhalde. 15 gün içinde ürünü kullanmadıysan sorgu sualsiz iade edilebileceğini de bilmiyorlar. Yani kısaca Bosch Markasının bayisi bu kadar umursamaz ve kafalarına göre iş yapan insanlar ile çalışıyor. Konuyu Genel Müdürlüğe bildirdik ama eski makinemizi da aldıkları için 3 gündür mağduruz ve bekliyoruz. Bosch almayı düşünen varsa şansınız ne çıkarsa artık. Umursarlar mı bilmiyorum artık. Para Kaybetmektense İnsan Kaybetmeyi Tercih ediyorlar artık.

30 Eylül 2024 11:38 (Şikayetten 3 dakika sonra)

01 Ekim 2024 17:55

Genel Merkezleri bile işe yaramaz bir firma bu Bosch. Tülin hanım diye bir bayan 4 gündür oyalıyor bizi. Zaten bu yazdıklarımı da okur ona düşüyormuş. Herkese önerim arkasında duramayacak firmadan ürün tercih etme. Ben iade ediyorum ürünü de. Bosch iyi marka değil.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İade Süreçleri Ve Müşteri Hizmetleri

Murat
11 Mart 2024 15:36
Bosch İade Süreçleri Ve Müşteri Hizmetleri
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servisi Eski Makineyi Sökmeden Yeni Makineyi Kurmuyor, Yetersiz Bilgilendirme Ve Mağduriyet

Yüksel
30 Nisan 2025 23:02

Ezgi
20 Mart 2025 23:36
Fereshteh sonuçtan hiç memnun değil

Fereshteh
26 Şubat 2025 16:38
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
10 Temmuz 2023 09:46