Bosch Ankastre Pişirmeme Sorunu

Bosch
27 Haziran 2023 19:455.273
26 Haziran 2023 17:23

Bosch ankastre alalı 2 sene olmadı aldığımdan beri hiçbir şeyi pişirmiyor kek olsun börek olsun içi hep hamur oluyor servis ilk geldiğinde fırında sıkıntı yok dedi birkaç tane öneri sundu ilk katta pişirin 180 derecede vb. Aynı şekilde dediklerini yaptık ürünler hep hamur oluyor fırın parası kadar malzeme parası harcadım pişirme testine geldiler kek aynı şekilde içi hamur oldu servis personeli eline aldığı tabletle kekin dışını ve hamur olmuş kekin içini çekip gitti Hakem Heyeti'ne gideceğimi söyledim tazminatı benim ödeyeceğimi söyledi küstahça bozuk olan malı savunuyor kek bu şekilde olurmuş, kekin kabarması fırınla ilgili değilmiş bizde bundan sonra çamaşır makinesinde kabartırız kekleri

30 Haziran 2023 14:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Hocaoğlu
Hocaoğlu
Benzer Şikayeti Var
6 Temmuz 2023 12:12

Aynı problem bizim fırınımızda da var. Süreçler aynı. Güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim diyen Robert Bosch un kemikleri sızlıyordur muhtemelen

Alt Rezistans Sorunu Nedeniyle Fırının Değişimini Talep Ediyorum

Sevcan
Sevcan
Bosch
7 Mart 14:331.162

Bosch HBF534EH1T ankastre fırını İstanbul Küçükçekmece Sefaköy bayisinden aldığım günden beri alt kısmı düzgün pişirmiyo...

Alt Rezistans Sorunu Nedeniyle Fırının Değişimini Talep Ediyorum

Tümünü Gör