Büşra
28 Kasım 2023 00:15

22 Eylül'de Gümüşhane'deki Bosch bayisinden ankastre set aldım. 23 Eylül'de kurulum için geldiler. Ocağı kurduktan sonra temizlemeye başladığımda, ıslak bezle (cam bezi kullanarak) sildiğimde çizikler ve lekeler fark ettim. Ekstra derin çizikler de vardı, bana gelen ürünün teşhir ürünü olduğunu düşünüyorum. Aldığımız yere gittik, bizi servise yönlendirdiler. Servis eve geldiğinde temizleme losyonuyla temizledi, yazı silindi fakat çizikler duruyor. Ürünü yeni aldığımı ve benim yapmadığımı belirtmeme rağmen, sadece yazının silindiğini söylediler. Çiziklerin olduğunu ve değişim istediğimi söyledim. Servis yaklaşık 1,5 ay sonra arayarak sadece camı değiştirmek istediklerini belirtti ancak yeni aldığım bir ürün için neden hemen cam değişimi yapılması gerektiğini anlayamıyorum. Bu benim hatam değilken, tamamen ocak kısmının değişmesi daha sağlıklı olacaktır. Eğer cam değişecekse, bu kadar süre beni neden beklettiler? Değişim talep ediyorum.

28 Kasım 2023 11:13 (Şikayetten 10 saat sonra)

07 Aralık 2023 14:55

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçmeye çalışılmış fakat ulaşılamamıştır. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

Cennet
13 Ağustos 2024 15:28
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
08 Haziran 2023 10:23
Bosch Marka Ocağımda Çiziğin Olması
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Fırın- Ankastre Set

Seda
23 Şubat 2024 18:39
Ecenur sonuçtan hiç memnun değil

Ecenur
02 Ağustos 2024 16:34