Yankı sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 22:32

28/07/2023'de montajı yapılan, 05/08/2023 itibariyle kullanmaya başladığım Bosch ankastre ocağımın üst tellerinde boya atmaları oluştu. Henüz 1 ay kullanılan ocak için servis geldi ve sonrasında kullanıcı hatası olarak dönüş yapıldığı bilgisi verildi. 1 aylık kullanımda boya atan teller 1 yılı bulmadan sanırım elimizde kalacak. Evimdeki diğer tüm ürünler Siemens ve hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Bsh güveniyle ikinci defa Bosch markasını tercih ettim ama yine ürün ve garanti sorunu yaşıyorum. Keşke daha ucuz bir marka alsaydım, en azından fiyat/performans olarak değerlendirirdim. Yaşadığım bu sorunun çözülmesini istiyorum.

25 Eylül 2023 11:30 (Şikayetten 12 saat sonra)

03 Ekim 2023 11:21

Müşteri hizmetleriniz iletişime geçmiş olup özel bir temizlik ürünü gönderimi yapacaklarını söylediler. Ürün işe yaramazsa kabul etmeyeceğimi belirttim. 30/09/2023'de teknik servis personeli ürünü getirdi ve kendisi denedi. Soyulmalar tabi ki geçmedi. Sorunum çözülmedi.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Ocak Gözünün Izgara Yanında Boya Atması

18 Temmuz 2024 15:14
Bosch Ankastre Ocak Gözünün Izgara Yanında Boya Atması

Bosch Ankastre Ocakta Garanti Kapsamında Renk Değişimi Mağduriyeti

22 Mayıs 2025 14:30
Bosch Ankastre Ocakta Garanti Kapsamında Renk Değişimi Mağduriyeti
Ecenur sonuçtan hiç memnun değil

Ecenur
02 Ağustos 2024 16:34
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
06 Temmuz 2023 14:27
Bosch Ankastre Set Fırını Pişirme Problemi
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Feride
29 Mart 2024 15:41