Ruşen sonuçtan hiç memnun değil

Ruşen
25 Aralık 2023 10:58

Yaklaşık 2-2,5 yıl önce Bosch Serie 4 marka model bir çamaşır makinesi aldım. Önceki kullandığımız cihaz farklı bir markaya aitti ve 11 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadık. Ömrü dolunca onu kaldırdık. Ancak yeni aldığımız Bosch marka çamaşır makinesinde, 2-2,5 yıl gibi kısa bir süre içinde deterjan konulan bölümün alt kısmında paslanmalar meydana geldi. Gelen servis elemanı, cihazın ön sacının değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Ancak ben, daha doğru düzgün kullanmaya başlamadığım bir cihazın sacını neden değiştirmek zorunda kaldığımı sorguluyorum. Bununla ilgili olarak Bosch firmasının gerekeni yapmasını düşünüyorum. Benim gibi sorun yaşayanlar da olduğunu tahmin ediyorum. Mümkünse bir an önce gereken hassasiyet gösterilerek mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Ocak 2024 11:40

İyi günler dilerim, daha önce de Bosch marka çamaşır makinem hakkında şikayet yazmıştım, şirket elemanları gelip makinenin ön kapağını değiştirdiler ancak şu an yeni sorunlar vermeye başladı, makinenin kapak menteşesi pas ve taş tutmuş bunun için servis ile görüştüm elemanlar bunu 800 TL karşılığı değişeceğini söylediler, bunun yanında makine 2 yıldır kullanıyoruz halen garantisi devam etmekte olan bu cihaz şu an elbiseyi kurutma aşamasında da hata vermeye başladı bunu da bildirdik ancak müşteri hizmetleri ile yaptığım her konuşmada sizden kaynaklı bir sorun ise ücret karşılığı yapılacağını bildirerek sürekli para talebinde bulunmaya başladılar, şikayetçiyim mümkünse bunun şirketin merkezine bildirilmesini ve gerekirse makinenin değişimini talep ediyorum, müşterinin bu kadar sorunla karşılaşmasının normal olmadığını, daha önce başka marka kullandığım cihazın bu tür sorunları hiçbir zaman vermediğinin de belirtilmesini talep ediyorum, Şikayetvar çalışanlarına da teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar dilerim.

25 Aralık 2023 15:40

Sabah saatlerinde Bosch marka çamaşır makinemin paslanmasından kaynaklı attığım bir mailden dolayı Bosch genel merkezinden bana dönüş yapıldı, henüz garanti süresi dolmayan ve tamamen makinenin malzemesinden kaynaklı olduğu aşikar olan paslanma için genel merkezden arayan çalışanın sadece tamir konusunda yardımcı olabileceklerini belirterek değişimin söz konusu olmadığını söylediler, peki bunun garantisinin anlamı nedir diye düşündürüyor beni, dediğim gibi bu sebepten ötürü yasal haklarıma başvuracağım, müşteriye karşı bu denli kötü bir yaklaşımı ilk defa bu firmada gördüm, bu olaydan dolayı geleneksel markalardan vazgeçilmemesi gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum.

25 Aralık 2023 14:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
17 Kasım 2023 14:38
Caner sonuçtan çok memnun

Caner
12 Ocak 2025 15:04
"İlginize ve alakanıza teşekkür ederim."
Bosch Çamaşır Makinesinde Paslanma Ve Boya Sorunu
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
20 Temmuz 2023 17:14
Umut sonuçtan çok memnun

Umut
03 Ocak 2025 16:30
"Genel merkezden iletişim sağlandı cihazım ile ilgili ücretsiz teknik servis hizmeti ile ürünümün durumu değerlendirildi çamaşır makinesinin yapısal olarak deterjan çekmecesi haznesinden buharlaşma haznesi tasarım hatası nedeniyle güncel parça takıldı ve ön sac panel değiştirilirdi sorum şu an için giderildi yardımcı olmalarına sevindim. Değiştirilen parçaların kodlarını görsellerini paylaştım. Teşekkürler."
Bosch Series 4 Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
29 Ekim 2023 10:06