BİM'den Alınan Casilda Home Desenli Yorgan İle İlgili Şikayet

Feyza
31 Ekim 2023 19:37

BİM'den almış olduğum Casilda Home Desenli Yorganı iki kez şikayet hattına yazmak suretiyle değiştirmek zorunda kaldım. Şu anda üçüncüyü aldım. Üst köşelerden iplik atmaya başlıyor ve yorganın üstündeki dikişler patır patır sökülüyor. Bu şikayetimle ilgili BİM Ankara Turan Güneş Şubesi yetkililerinden gördüğüm yakın ilgi ve en üst seviyede müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan tüm çalışanlarına yürekten teşekkürü borç bilirim ve BİM ailesini böyle çalışanları olduğu için tebrik ederim. Ancak aynı şeyi bundan iki ay önce değişim yaptığım BİM Hilal şubesi için söyleyemeyeceğim. Başta şube müdürü M**** bey olmak üzere tüm onaylar verilmiş olmasına rağmen müşteri memnuniyeti umurlarında bile olmaksızın nezaketsiz, BİM markasını zedeleyecek kaba davranış biçimi ve nasıl zora soksak da müşteriyi mutsuz etsek tavırları maalesef çok üzücü olmuştur. Sonuç olarak bu yorganların üretici tarafından tekrar incelenmesini rica eder, BİM Hilal şubesi çalışanlarına da müşteri mutsuzluğunun böylesine büyük bir zinciri temsil eden yönetici ve çalışanlar açısından ne kadar kritik bir durum olduğunun hatırlatılması ve gerekenin yapılmasını rica ederim.

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Bademlidere BİM Şubesinde Kaba Davranış ve İade Sorunu Yaşadım

Nurullah
20 Haziran 2025 18:33

Emine
09 Ekim 2024 21:14
BİM Mağazasında Etiketsiz Ürün Ve İlgisiz Çalışanlar!
BİM Mağazasında Etiketsiz Ürün Ve İlgisiz Çalışanlar!
Zeynep sonuçtan çok memnun

Konya Selçuklu'da Müşteri Hizmetleri Sorunu

Zeynep
10 Nisan 2025 23:08

Berna
25 Eylül 2023 14:35
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

BİM Karacaören Mağazasında Çalışanların Saygısız Tutumları Ve Olumsuz Hizmet Deneyimi

Kübra
29 Eylül 2025 21:04