Ravza
23 Kasım 2024 01:30

Mersin Tarsus Yılmazlar'dan çeyizimde oturma odası, salon takımı ve mutfak masası aldım. Oturma odam için Palvin koltuk takımı aldım; kumaşı aşırı derecede kötü. En ufak bir su damlasının lekesi kalıyor. Deri kısımları çatlamış. Mağazaya gidip şikayette bulundum, 'Servis gönderelim, gelip baksınlar' denildi. Servis geldi ve 'Silemezsiniz, bu kumaş yıkanmaz, silinmez, leke tutar' dediler. Kullanıcı hatası deyip gittiler. Nasıl böyle bir şey mümkün? Koskoca Bellona bu kadar mı düştü, bu kadar mı kalitesiz kumaşla üretim yapıyor? Sonrasında tekrar mağazaya gittim, farklı muhataplar vardı karşımda. 'Garantisi bitmiş, yardımcı olmayız' dediler. Aşırı sorumsuz, ürününe sahip çıkmayan bir firmasınız Bellona, büyük hayal kırıklığı. Bellona ürününe sahip çıkmıyor, farklı markalar en ufak bir kusurdan kumaş değiştiriyor ama Bellona'da muhatap bulacak dürüst insan bulamıyorsun. Kullanıcı hatası dedikleri ürünü üretimden kaldırmışlar hatalı olduğu için. Firmanın derhal harekete geçip kumaşımı değiştirmesini istiyorum. Satarken gösterdiğiniz muhteşem performansınızı, ürününüzün problemini çözerken de gösterin lütfen.

23 Kasım 2024 01:22

2buçuk yıl önce çeyizimde Bellona'dan Palvin koltuk takımı aldım. Koltuktan asla hiçbir leke izi çıkmıyor. Deri kısımları çatlamaya başladı, mağazaya gittim durumu bildirdim servis gelsin dediler tamam dedim geldi servis bu kumaş silinmez yıkanmaz leke tutan bir kumaş kullanıcı hatası bir şey yapamayız dediler. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bellona bu kadar mı düştü bu kadar mı kalitesiz kumaştan üretim yapıyor silinmeyen koltuk mu olur? Sonra mağazaya tekrar gidip şikayete bulunduğumda garantiniz bitmiş yoksa yardımcı olurduk diyorlar garanti bitmeden çağırdım dalga geçip gittiler Bellona bu kadar mı düşük. Ürününe sahip çıkmıyor ya en kötü diye bilinen X markası bile ürünün en ufak kusurunda ürün değişikliğine gidiyor hemen. Ayrıca ürün artık üretimden kaldırılmış fabrika hatası olduğu için. Firmanın hatasını müşterilere maaş edemezsiniz. Ürününüze sahip çıkın Ürünü satarken gösterdiğiniz performansın aynısını sorunumuzu çözerken de göstermenizi bekliyorum. Yetkili kişilerin derhal harekete geçip kumaşımı değiştirmesini istiyorum. Bellona büyük pişmanlık

23 Kasım 2024 01:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

25 Kasım 2024 11:37

İmren
İmren

Merhaba ben de aynı şekilde palvin oturma grubu aldım ve bana da kullanıcı hatası olduğu söylendi ben şu an Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim sizin kumaş değişimi oldu mu acaba

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Şubat 2024 02:55

İlayda
31 Temmuz 2025 20:53
Bellona Koltuk Takımında Leke Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin
10 Aralık 2024 21:55