İbrahim
25 Kasım 2023 15:45

28.08.2023 tarihinde İstanbul Bellona Şirinevler Altunbaş Mobilya firmasından aşağıda belirteceğim ürünleri satın aldım:
- 1 adet beş (5) kapaklı dolap
- Makyaj aynası
- Makyaj masası
- İki (2) adet komodin
- 160'lık yatak başlığı
- 160x200 ebatlarında Petro baza
- Petro ayak
- Son Vila marka yuvarlak puff
Teslimat tarihini mağaza ile yaptığımız anlaşmada 15.09.2023 olarak planladık. Satın almadan önce de; tarafımıza satın aldığımız ürünleri belirtilen tarihte teslim edebileceklerini teyit ettik ve mağaza yetkilileri olumlu yanıt vererek sözleşme imzaladı. 15.09.2023 tarihinde mağazayı telefonla arayarak ürünlerimin neden gelmediğini sordum, cevap olarak sistemde bir yanlışlık olduğunu ve ürünlerin aslında stokta olmadığını, yanlış bilgilendirme yapıldığını ve 45 gün daha beklememiz gerektiğini söylediler. Tarafıma bu durumun mümkün olmadığını ifade ettim. Akabinde para iadesini talep ettim, ancak para iadesinin mümkün olmayacağını ve 1 saat sonra arayacaklarını belirttiler. 1 saat sonra aradıklarında başka bir müşterinin ürününü o müşteriden izin alarak bize teslim edeceklerini söyleyip, tarafıma 19.09.2023 tarihinde ürünlerin ağır hasarlı ve darbeli bir şekilde teslim edildi. Bu ürünleri gördüğümde yeni olmadığını belirttim. 24.09.2023 tarihinde üç (3) aydır bu firma tarafından mağdur edildiğimi ve hiçbir konuda güvenim kalmadığını, sürekli 'yeni ürünlerinizi teslim edeceğiz' diyerek mağdur edildiğimi ifade etmek istiyorum. Görüşmelerimde 'Beğenmiyorsanız şikayet edin' şeklinde yanıt almakta ve yanlış bir üslupla karşılaşmaktayım. Yaşadığım olumsuz deneyimden dolayı maddi ve manevi olarak ağır bir zarara uğradım. Ürünlerimin bugünkü fiyat bedeli ile para iadesini talep ediyorum.

25 Kasım 2023 15:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

27 Kasım 2023 11:29

İbrahim
30 Kasım 2024 13:59

Demet
10 Mayıs 2024 00:07

Teslimatı Geciken TV Ünitesi Ve Makyaj Aynası İçin Mağduriyet

Uğurcan
04 Ekim 2025 13:11
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Dolap Parçası, Geciken Değişim Ve Sözlerin Tutulmaması Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet

Doğan
29 Ağustos 2025 22:12
kirik-dolap-parcasi-geciken-degisim-ve-sozlerin-tutulmamasi-nedeniyle-yasadigim-magduriyet-1.jpg
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
13 Şubat 2024 14:33