Enes sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 16:11

2020 yılı başında Bellona'dan Lofty Koltuk Takımı satın aldım. Ürünü daha 3 yıl bile kullanamadan ürünün sırt kısmındaki kademe çalışmamaya başladı ve geçen haftada komple yatak vaziyeti aldı. Müşteri hizmetlerine ulaştım durumu bildirdim ama 2 yıl garantisi bitmiş denilerek, ürünün makasının kırıldığını 980 TL ücret karşılığında değiştirilebileceğini belirttiler. Beğenerek ve Bellona diye güvenerek aldığımız ürünü henüz 3 yıl bile kullanamadan böyle bir sorunla karşılaştık ve ürün kullanılamaz halde. Servisin eve kontrole gelmesi için bile 245 TL ücret talep edilmekte.

07 Eylül 2023 16:15 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

11 Eylül 2023 11:30

Herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Tüketici hizmetleri yetkilisi tarafından dönüş yapılacağı bildiriliyor otomatik mesaj ile ama ne yazık ki hiçbir şekilde arayan soran yok.

14 Eylül 2023 17:38

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

22 Kasım 2023 14:42

13 Ekim 2025 15:24

Ramazan
05 Mart 2024 20:30
Kırık Sağlam Olmayan 3 Kişilik Ama Hiç 3 Kişi Oturamadığımız Bellona
Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyde
15 Aralık 2023 00:22

Buket
15 Ekim 2024 00:47
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
14 Ağustos 2023 13:30
"Teşekkürler"
Bellona Koltuk Takımı Yayları Attı.

Bellona Kategorileri