Bellona Larissa Yatak Odası

Bellona Larissa Yatak Odası
25 Haziran 2024 11:35

Bellona Larissa yatak odası takımı aldık. Kurulumu yapılalı bir ay olmadı ve 29 Haziran'da düğünümüz var ve yatak hiç kullanılmadı. Yatağın üstüne oturduğumda ayağı çıktı. Sorunu söylediğimizde kullanıcı hatası, servis ücret alır dendi. Evet, kullanıcı hatası Bellona aldığım için kullanıcı olarak ben hatalıyım. Bayiye gidiyorum, servisi arayın diyor, servisi arıyorum, altı ay olmamış mağazadan halledin diyor. Şimdi de eksper numarası verdiler. Hatamız olup olmadığını bize söyleyecekmiş. Mükemmel bir ağ kurmuşlar, bravo.

25 Haziran 2024 11:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

25 Haziran 2024 14:01

Döndüler ve parça değişimi garanti kapsamında değilmiş vida atacaklarmış şaka gibi... Yatağınızı kullanmadan kırılmasına mı şaşırayım verdiğiniz cevaplara mı? Mahkemeye kaldı işimiz selametle🖐🏻

25 Haziran 2024 15:02

Yatak Ayağı Suntadan Çıktı Garanti Olmasına Rağmen Kullanıcı Hatası Dendi

Kadir
16 Eylül 2025 18:29
yatak-ayagi-suntadan-cikti-garanti-olmasina-ragmen-kullanici-hatasi-dendi-1.jpg
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Masada Kabuk Kalktı, Sehpanın Ayağı Paslandı, Koltuklarda Çökme Meydana Geldi!

Cumali
26 Şubat 2025 18:12

22 Eylül 2023 10:34
Kiraz sonuçtan hiç memnun değil

Kiraz
20 Şubat 2025 16:50
bellona-baza-ayaklari-kullanici-hatasi-mi-uretim-hatasi-mi-2.pdf
bellona-baza-ayaklari-kullanici-hatasi-mi-uretim-hatasi-mi-1.pdf
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
29 Şubat 2024 17:50