29 Mayıs 2024 23:34

Merhabalar, dün sabah saatlerinde evden her zamanki gibi çıktım. Fatihteki çalıştığım kuruma gidecektim. Her zaman aynı saatte saat 08:20 civarlarında Üçyüzlü metro durağından metroya binerim. Cüzdanımda babamın ve benim öğrenci İstanbul kartım vardı kendim de öğrenciyim. Ve yanlışlıkla kendi kartım yerine babamın kartını AKBİL olarak okutmuşum. Güvenlik görevlileri beni çevirdiler kartınızı gösterin diye bende kendi kartımı gösterdim sonrasında bir kutucuğa okuttular bu kart ile en son dün AKBİL basmışsınız şu an basılan kartı verin diye ısrarda bulundular. Ben hala olayın idrakinde değildim ısrarla o kartı bastığımı söyledim. Üstüne üstlük beni karakola getirmekle ve kadın polis çağırmak ile tehdit ettiler. Sonrasında cüzdanımı çıkardım babamın kartının cüzdanımda olduğunun farkına vardım durumu izah ettim anlayışla karşıladılar. Babamın kartını usulen almaları gerektiğini herhangi bir ceza yazılmayacağını sadece 80₺ kart çıkartma bedelinin ödenmesi gerektiğini söylediler. Babam 1-2 yıl öncesinde kartını kaybetmişti farklı bir şahsın eline geçmesinden ötürü 600₺ ceza ödemişti. Bu dün yaşanan olay neticesinde de tekrar usulsüz kullanım olarak sisteme giriş sağlanmış ve şu anda yeniden kart çıkarmak istediğimizde 13970 TL 2. Usulsüz kullanım olarak ceza karşımıza çıkmakta. Cezamızın silinmesini talep ediyorum. Akbilin bu zamana kadar ki kullanımlarını kontrol edebilirsiniz. Ben de sağlık personeliyim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

30 Mayıs 2024 11:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Hacer V. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Hacer
Hacer
30 Mayıs 2024 11:11

Merhaba Belbim yetkilisi 153 çağrı hattı ile görüştüm fakat herhangi bir çözüme kavuşulmadı

Rabia
Rabia