BELBİM (İstanbulkart) Yeni Kartım Gelmeden Diğer İndirimli Kartımı Kapatmış.

16 Temmuz 2024 11:54

İstanbul'da kullandığım 60 yaş üzeri için verilen Belbim indirimli taşıt kartımı, 65 yaş üstü kişilere verilen yeni kart başvurumu yapmam üzerine bugün kullanıma kapatmışlar. İçerisinde bir miktar para vardı. 65 yaş üstü için verilen kartı da bugün kargoya verdiklerini az önce 153'ten yaptığım telefon görüşmesinde söylediler. Ben diğer kart elime ulaşana kadar ne ile seyahat edeceğim? Bu nasıl bir uygulama? Kargocu yeni kartımı bana teslim edince bunu iptal etmeleri gerekmez mi? Bunu düzeltsinler. Bu hizmeti uygulatan kim ise sadece ayıplıyorum.

16 Temmuz 2024 23:19

Şikayet var sitesi... Neyin kontrolü uzadı, şikayetimi neden yayinlamadiniz, neden bekletiyorsunuz size yazalı 12 saat oldu açıklamanızı bekliyor, teessüf ediyorum yayımlamazsanız yayınlamayın sizi dürüst tarafsız bir yer sanıyordum bu son şikayetim olacak bir dahada sitenize uğramam maalesef canim Türkiye'min gerçeği bu hak hiçbir bir yerden aranmıyor.

17 Temmuz 2024 09:56 (Şikayetten 22 saat sonra)
19 Temmuz 2024 14:32

Alakasız yazi yazmayın bir hafta oldu kartım hala elime ulaşmadı PTT Kargo'yu neden aramıyorsunuz şimdi de haftaya adresinize gelecek dediler insanları mağdur etmeyin. İndirimli kartımı diğer kartım elime geçmeden kapattığınız için günde 100₺ otobüs ücreti ödüyorum ayıptır.

27 Temmuz 2024 14:18

PTT Kargo Belbim'den gönderilen siparişimi Çağlayan'dan araç ile 5-10 dakikalık mesafedeki Kağıthane'deki evime getirmedi, ilk seferdeki gibi 5 İnci günde yani 2 İnci kez de evinize geldik yoktunuz telefon la aradık ulaşamadık, kargonuz Seyrantepe PTT bürosuna bıraktık oradan alabilirsiniz seklinde SMS attı bu da tabii ki külliyen yalan eve filan gelmediler, telefonla aramadılar utanmadan yalan yazıyor PTT Kargo mecburen 5 gün sonra giderek kargomu aldım PTT Kargo olan bir yerden kesinlikle alışveriş yapmayacağım.

BELBİM (İstanbulkart) Kayıp 65 Karta Usulsüz Ceza Uygulanması

05 Aralık 2023 12:55

12 Eylül 2023 09:03

BELBİM | İstanbulkart Mahkeme Kararına Rağmen Öğrenci Ulaşım İndirimim İptal Edildi

04 Ekim 2025 23:47

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri