BELBİM (İstanbulkart) Yaş Sınırı Nedeniyle Kart Başvurusunda Yaşanan Sorunlar

03 Ocak 2024 20:47

Belbim 65 yaş üstü kart başvurusu yapamadığımızı belirtmek için 153'ü aradım ve başvuru yapamama sebebini, 60 yaş üstü kartınız bulunduğu için onu iptal ettirirseniz başvuru yapabileceğinizi söylediler. Biz de onay verdik. Kartı iptal ettiler. Sonra 65 yaş üstü kartına hala başvuru yapamadığımızı anladık ve tekrar 153'ü aradık. Bu kez bize zaten başvuru yapamayacağımızı, ay olarak yaşımızı doldurmadığımızı söylediler. 'Peki iptal ettiğiniz 60 yaş üstü kartı açın' dedik. Bu sefer de öyle bir imkan olmadığını, kart için yeniden başvuru yapmamız gerektiğini söylediler. Madem başvuru için ayımız dolmamış, bunu diğer kartı iptal etmeden neden söylemiyorlardı? İptal edip kartsız bırakıyorlar ve 'Ama siz 65 yaşa başvuru yapamazsınız' deniliyor. İnsanı kartsız bırakıyorlar. İptal ettikleri kartta 60 TL vardı, şimdi yeni başvuru için de 80 TL aldılar. Her türlü mağdur edildik.

05 Ocak 2024 11:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yasemin U. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

12 Temmuz 2024 04:42
Hülya sonucu yetersiz buldu

07 Haziran 2024 17:59
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 08:07
BELBİM | İstanbulkart Kategorileri