Beko Sıfır Üründe Çizikler Var

Beko Sıfır Üründe Çizikler Var
22 Mayıs 2024 09:293.128

20.05.2024 tarihinde Beko Kutlusoy Yozgat bayisinden almış olduğum BM 6047 model bulaşık makinesinin 21.05.2024 tarihinde servis tarafından kurulumu gerçekleşti. Servis gittikten sonra ürünün ekranı üzerinde sadece göz hizasından görülebilen derin ve birçok kılcal çizik olduğunu fark ettik. Sıfır ürünün ekranında çizik olması bu ürünün daha önce kullanılmış tada iade edilmiş olduğunu gösteriyor. Ürünün acilen değişimini mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

22 Mayıs 2024 13:25 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

Özgür
22 Mayıs 2024 23:02

Temsilci hanımefendi tarafından gün içerisinde aranmış olup, değişim talebimi yeniledim süreci ve sonucu buradan aktaracağım.

1 Ekim 2024 17:35

Sabır diliyorum iyi günler

30 Eylül 2024 08:12

Merhaba, sonuç ne oldu? Almadan önce araştırıyorum da...

14 Mayıs 2024 13:031.150

Beko'dan aldığım bulaşık makinesi 04.05.2024 tarihinde teslim edilip kurulumu yapıldı. Ertesi gün ürünün kapağında hatal...

Beko Bulaşık Makinesi Kapak Hatası

Beko Hasarlı Bulaşık Makinesi 3'te 3!

11 Eylül 2024 12:322.561

"Teşekkürler Beko ilginiz ve desteğiniz için!"

1 Destek1 Yorum

Beko Bulaşık Makinesi Eski Ve Hasarlı Olarak Teslim Edildi, Servis Ve Bayiden Şikayetçiyim

9 Mayıs 2025 16:261.847

Tülin
Beko Bulaşık Makinesi Çınlama Sesi

Beko BulaşıkMakinesi Çınlama Sesi

Tunahan
Beko 6247 Wf Bulaşık Makinesi Ayıplı Ürün Ve Servis İlgisizliği!

Beko 6247 WfBulaşık Makinesi Ayıplı Ürün Ve Servis İlgisizliği!

Mesut
Beko Bulaşık Makinesi Arızası