Hüseyin sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2024 17:48

Beko markalı ankastre ocağımı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, düğmeleri ortadan çatlayarak kullanılamaz duruma geldi. Benimle aynı sorunu yaşayan olup olmadığını görmek için bu siteye baktım ve yalnız olmadığımı gördüm. Şimdilik elektrikçi bandı ile etrafını sararak kullanmaya devam ediyorum. Üretimden kaynaklı bir sorun mu firma bunun kendilerinin bir kusuru olarak görecek mi merak ediyorum. Onun için buraya yazmak istedim.

28 Haziran 2024 12:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Erman
Erman

Konu hakkındaki çözümünüz ne ise bizi de aydınların lütfen. Ben piyasada uygun yedek parça bulamıyorum!

Hüseyin

Bu üniversal yazan ocak düğmesinden aldım. Beyazeşya yedek parça satan yerden. 80 TL idi galiba. Eklediğim fotoğraf da düğmeler sökülü zaten orada görünen küçük yuvarlak plastik leri de pense ile çekince çıkıyor. Aldığım paketin içinde küçük dişli plastikleri önce ocağa takıp sonra düğme üstüne takılıyor. ( Beko servisi birkaç kere aradı, belki telafi ederdi. Aradıklarında Ben müsait değildim. Onlarla bir irtibat kuramadım.)

Ziya

Beko Ankastre Ocak Düğmesi Çatlaması
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
25 Aralık 2023 13:33
"Çok sağ olun gelen arkadaşlar eksiksiz bir şekilde değişimini yaptı🙏. Teşekkürler..."
Beko Kategorileri