Alptekin sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 23:08
Alptekin'in Teşekkür Mesajı
“Süreç içerisinde bizlerle ilgilenen Asena Hanıma ve Beko çalışanlarına teşekkür ediyorum. Özellikle Asena hanım süreçle yakından ilgilenerek ürünlerimiz ile ilgili yaşadığımız mağduriyeti çözümlemek üzere bizlerle çok ilgilendi. Nikahımıza kısa bir süre kalmasına rağmen sorunumuz kısa süre içerisinde çözümlendi. Ülkemizin güzide markası Beko'dan ürünler almaya ve tavsiye etmeye devam edeceğiz.”

12.03.2024 tarihinde Beko mağazasından 5'li çeyiz paketi satın aldım. O tarihten kurulum olacak tarihe kadar tek bir bandı dahi sökülmemiş, kutusu açılmamış ürünlerimi nikah tarihim yaklaştığı için kurulumunu yaptırmak amacıyla servis randevusu oluşturdum. Servis 03.09.2024 tarihinde ürünlerin kurulumu için geldi. Ürünlerimden çamaşır makinemin alt kısmında paslanma olduğu gözlemlendi, servis mail atarak bildireceğini söyledi. 'Çok bir şey olmaz bundan' dediler. Kurulumu yaptılar. Diğer ürünlerin de kurulumu yapıldı fakat servis gittikten sonra dikkatli baktığımızda buzdolabının üst kapağında çizik olduğunu, iç kısmında vida kısmında sol tarafta kapak olduğu, sağ tarafta vida kapağı olmadığını gözlemledim. Konuyla ilgili servisi arıyorum, 'Nakliyeyi biz yapmadık' diyor. Nakliyecilik bir durum yok, ürün zaten kapalı kutu içerisinde geldi. Büyük ihtimalle fabrika hatalı bir ürün. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bana 2-3 gün sonrasına randevu veriliyor. Gelen teknik ekibin ne diyeceği belli değil. Ben bir an önce aksiyon alınıp ilgili ürünlerin değişimini rica ediyorum. Bu şekilde onarım kabul etmiyorum. Sıfır aldığım ürünlerde nasıl olur da çamaşır makinesinin altı paslanabilir? Nasıl olur da buzdolabının dış kapağı çizik, iç kısımda vida deliklerinin olduğu kapaklar eksik olabilir? Ayrıca gelip kurulum yapan teknik servis, çamaşır makinesinin su alma borusunu iyi sıkmadığı için su damlatmış ve banyo su içinde kalmış. Evi kontrole gitmesem o su öyle akar, daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. Binbir zorluklarla bir dünya para vererek aldığımız ürünlerin bu şekilde kusurlu çıkması, üstüne hatalı servis işlemi yapılması can sıkıcı oluyor. Konuyla ilgili ivedilikle aksiyon alınmasını rica ediyorum. İlgili ürünlerimin onarılmasını değil, değişimini talep ediyorum.

Not: Çamaşır makinesinin altındaki paslı kısmı çekmeye fırsatım olmadığı için altından çıkan köpüğün resmini ekliyorum.

05 Eylül 2024 11:53 (Şikayetten 12 saat sonra)
10 Eylül 2024 17:42

Ziya
30 Mayıs 2024 12:12
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
18 Eylül 2024 12:12

Serhat
01 Mayıs 2023 14:50
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Şaban
19 Temmuz 2023 09:40
Beko Genel Merkezi Ciddiyetsizliği
Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
07 Kasım 2023 14:29
"Mağduriyetimin giderilmesi üzerine Beko ailesine Teşekkür ediyorum"
Beko Kategorileri