Beko Kurutma Makinesi Arızalı Geldi

10 Kasım 2023 20:143.823

Merhaba, Beko BM 81 model kurutma makinesi aldım; fakat makine geldiği günden beri sesli çalışıyor ve artık rahatsızlık duyuyoruz. Etrafınızda kullananlarda böyle bir sorun yok, önceden de yazdım. Beko servisi gelip bir sorun olmadığını söyledi; fakat benim evimde bulunan makine neden diğerlerinden farklı ve fazla ses çıkarıyor?

20 Ocak 2024 12:41

Merhabalar size şu şekilde anlatayım. jebinde.com aracılığıyla Bingöl ticaret mağazasından bir km81 bmg model bir kurutma makinesi aldım ilk geldiği günden beri çok sesli çalışıyordu be bunun üzerine bir çok talebim ve şikayetim vardı ilk geç dönüş yapıldı yetkili servis geldi ve bir sorun olmadığını söyledi ben ikna olmadım ve tekrar şikayet oluşturdum birkaç ay sonrasında tarafıma dönüş yapıldı bu sesin ısı pompası arızasından kaynaklı olabileceği söylendi bunun üzerine makine servise gitti ve açıklamada ürünün tekerlikleri değiştiği söylendi başka bir açıklama görsel vs. Yok yani neyin parçası bu! Her neyse servisten geldikten 2 gün sonra aynı sorun tekrar devam ediyor bu konuda Beko markasının hizmet anlayışını kınıyorum artık kimseye bu markayla ilgili öneri yapacağımı düşünmüyorum bildiğiniz param çöpe gitti geceleri çalıştıramıyoruz çok ürkütücü ses yapıyor

12 Kasım 2023 12:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

İlker
25 Aralık 2023 19:12

Merhaba 12 kasımda talep oluşturulmuş fakat yeni dönüş yaptınız ve makine gitti onarımı kabul etmek istemiyorum

Beko Marka Kurutma Makinesinde Problem

19 Nisan 2024 11:51948