Şahin sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 22:13

Beko İstanbul Pendik Yenişehir mağazasından (ışık halıcılık ve Dokuma ltd. Şti.) 15.11.2023 tarihinde Beko km 80 kurutma makinesini beğenerek peşin ödeme ile sipariş verdim. 16.11.2023 tarihinde adresime servis tarafından kuruluma gelindi. Ürünü hemen sonrasında incelediğimde evime kurulan kurutma makinesi ile mağazada incelediğim arasında kazan bölümünün farklı olduğunu tespit ettim. Mağazadaki ürünün kazan kısmı parlak paslanmaz çelik iken benim evime kurulan makinenin kazanı alüminyum soluk renkte bir teneke şeklindeydi. Mağazaya gidip şikayetimi ilettim ve talep açtılar sonrasında ise servis geldiğinde ürünün eski model 2021 yılına ait olduğunu ve size farklı seri numaralı cihaz geldiğini belirtti ve fotoğraflarını çekip fabrikaya ilettiklerini belirtip ayrıldılar.

Sonrasında ise süreç tamamen bir çıkmaza girdi ürünün yalnızca iade edilebileceğini değişim hakkımın olmadığı belirtildi. Fakat bu süre zarfında aynı ürünün fiyatına yaklaşık 2.659 TL zam yapılmıştı. Bayi hiçbir konuda yardımcı olmadı. Ayrıca Müşteri hizmetleri ise sadece talep açtığını servisin ilgileneceğini servis ise bu tarihe kadar 3 defa evime geldi resim çekip ayrıldılar. Son gelen servis ise ürün için iade talebim olmamasına rağmen iade almaya geldiler, aynı durumu servisten gelen yetkililere de ilettim. 'İade talebim yoktur ürünüm yanlış eski model gelmiş mağazada beğenerek aldığım ürün yerine farklı bir model serisi kurutma makinesi kurulmuştur' şeklinde defalarca ilettim.

Yetkililerden bu konu hakkında acil çözüm talep ediyorum, mağdur edildim ürünün ücretsiz değişim yapılmasını talep ediyorum. Sürecin takipçisi olacağım ve gerekli gördüğüm durumda yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

28 Kasım 2023 13:22 (Şikayetten 15 saat sonra)
28 Kasım 2023 15:42

Bugün telefon edildi ve yaşanılan sorunun hızlı bir şekilde çözümlenmesi için en iyi şekilde yardımcı olunacağı iletildi.

06 Aralık 2023 21:01

Sürecimde bir gelişme olmadı, 2021 model seri numaralı cihazın gönderilebileceği ama yinede yardımcı olunmaya çalışılacağı belirtildi. Bu sebeple bu Beko ve Arçelik mağazadan ürün alırken mutlaka eski model kurulmayacağını teyit edin! Yoksa benim gibi mağdur olursunuz.

Levent

Tayfun sonucu yetersiz buldu

Beko İnegöl Kayaoğlu Mağazasından Aldığım Ürünler 10 Gündür Kurulmadı

Tayfun
22 Kasım 2023 11:45
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
15 Temmuz 2023 16:03