Beko Buzdolapları Üzüyor Alırken 2 Kere Düşünmelisiniz

24 Nisan 2024 12:44

7 Mart 2024 tarihinde piyasadaki en sessiz dolap olması sebebiyle 35 desibel değerindeki Beko marka 678551 EI model buzdolabını satın aldım. Kurulum sonrasında ışık ve kapakla ilgili sorunlar nedeniyle, ellerinde aynı modelin bulunmaması sebebiyle ürün değişikliğine gidildi. Beko, bana 678552 EI numaralı yeni üretim bir buzdolabı gönderdi. İlk dolabı yaklaşık bir hafta kadar kullandım ve sessiz çalışma özelliği, satın alma nedenim olan bu özellik, oldukça başarılıydı; herhangi bir ses sorunu yaşamadım. Ancak, sonradan getirilen ve daha üst model olan bu yeni dolap, özellikle akşamları su kaynama sesine benzeyen ve doğal inverter motor ya da buz kırma sesinden farklı bir gürültü yaparak beni ses konusunda sürekli rahatsız etmeye başladı. Bu durumu incelemek için gelen servis elemanı, yaklaşık yarım saat süreyle herhangi bir ses oluşmadığını belirterek şikayetimi algılayamadı. Akşam üzeri bir video kaydı alarak bu sesi belgeledim ve bu videoyu şimdi buraya yükleyeceğim. Ayrıca, yetkili servisten gelen teknisyen, servis fişine, buzdolabının yanında beklerken tasarımındaki hataları sohbet amaçlı anlattığımı, esas şikayetim ve değişim talebimin nedeniymiş gibi yazarak profesyonelliğini sorgulatmıştır. Beko müşteri ilişkileriyle tekrar iletişime geçerek durumu anlattım ve bu sefer bölgeye bilgi verildiği söylenerek beklemeye alındım. Dünya markası olma yolunda ilerleyen Beko'nun, müşteri memnuniyetine daha fazla önem vermesi gerektiğini düşünüyorum.

24 Nisan 2024 14:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Berkan
Berkan

Hiç şaşırmadım. Beko bir dünya markası olabilmesi için önce hasarlı ya da arızalı ürünleri müşterilerine göndermeyi bırakmalı. Kanunlardan dolayı olan hakları müşteri memnuniyeti için yaptıklarını sanıyorlar. Ya para ya iade seçeneği zaten kanuni hak. Bir de bu durumu kanıtlamaya çalışıyoruz.

Serhat

İsin kötüsü bu enflasyon ortamında para iadesine ikna etmek için gecen sürede sürekli zam geldiği için başka marka model cihazı almanında önünü kesiyor. Her şekilde mağdur oluyoruz

Doğan
Doğan
Şikayeti Çözüldü

Denizlide ve yakın çevrelerde bu dolaptan muzdarip arkadaşları evimde ağırlayacağım haftaya. Ve Denizli de bir kampanya başlatacağız. Arızalı Beko nu bağışla ama Beko'yu bağışlama sloganı ile amacımız derdimiz para değil derdimiz Beko adını kirleten yetkili servis elemanlarının bize insan muamelesi yapmaması. Kalıplaşmış bir lafları var. İade aldıkları ürün acaba kendilerinden para olarak kesiliyormuş da böyle zora koşuyorlar... 6 ay geçtikten sonra ürün değişimi olmazmış. Bu laflara inat senin de derdin para değil ise vereceğimiz tepkiye sen de ortak ol, bu slogan ile haftaya nerede ne yapacağız bakacağız... Beko ve Arçelik'ten muzdarip o kadar kişi var... Umarım herkesi aldıkları ürünü ihtiyaç sahiplerine bağışlatıp ulaştırmak için ikna etmek ve bunu kararlaştıracağımız platformda video ile duyurmak... Tabi ki arızayı yaptırdıktan sonra... Bekonu bağışlayacaksın ama Beko yu bağışlamayacağımızı tüm Türkiye'ye duyuracağızz.

Serhat

Güzel girişim, didimden ve Kuşadası’ndan 5 Beko mağduru var benim çevremde birlik olalım dünya markası utansın

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Beko Buzdolabı Arızası Aylardır Çözülemedi

Hakan
18 Temmuz 2025 18:17
Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Gürültüsü: Uykusuz Geceler Ve Çözülmeyen Sorunlar

Doğuş