Özge sonuçtan memnun

Başkent Gaz Kartlı Sistemden Faturalı Sisteme Geçiş

21 Kasım 2023 18:33
Özge'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Başkent Gaz'a doğalgaz kartlı sistemden faturalı sisteme geçmek istediğimizi belirterek Gölbaşı'ndaki merkezlerine gittik. Orada çalışan hanımefendi, kartlı sistemi 3 gün içinde kullanabileceğimizi ve 3 gün içinde sayacın değişiminin yapılacağını söyledi. Aynı gün birkaç saat sonrasında Gazmatik'ten kartımızı takıp gaz almak istediğimizde, kartımızın gaz alımının kapatıldığını gördük. Başkent Gaz'ı aradığımda, kartla ilgili bir sorun olabileceğini söylediler ve bizi Gazmatik şirketine yönlendirdiler. Gazmatik şirketindeki yetkili, sorunun kendileriyle alakalı olmadığını belirtti. Tekrar Başkent Gaz ile iletişime geçtiğimde, iki müşteri temsilcisi kartımızın aboneliğinin kapatıldığını ve asla gaz alamayacağımızı, sayaç değişim süremizin de 5 günü bulabileceğini söyledi. Maalesef bu durumu şikayet edebileceğimiz bir yer olmaması beni çok üzdü. Yetkisiz ve bilgisiz insanları bu görevlere getirmek ve şu kış gününde Ankara'nın soğuğunda, elektrikli ısıtıcıyla ve küçük bir çocukla oturmak zorunda kalmamız kabul edilemez. Bu sürecin ne kadar süreceğini de bilmiyoruz. CİMER bile telefonu açmıyor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz, kimi kime şikayet edeceğimizi bile bulamıyorum. Şimdi gidip, bizi yanılttığı için o görevliyle kavga etmek mi gerekiyor? Bu ülkede böyle sahipsiz mi kaldık diye düşünmeden edemiyorum. Son derece kızgınım ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

22 Kasım 2023 08:47 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

Özge
Özge
23 Kasım 2023 12:24

Teşekkürler

23 Kasım 2023 13:34

Sayın Abonemiz, Tarafınıza arama yapılmış olup, ulaşım sağlanamamıştır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla

Nezahat sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 11:45

Başkent Gaz Sayaç Problemi Ve Yetersiz Destek

13 Aralık 2024 19:57
Era sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 11:12

Başkent Doğalgaz Kategorileri