Arzum Volume Pro Saç Şekillendiricisi Başlık Sorunu

Züleyha
19 Eylül 2024 00:25

Arzum volume Pro hava üflemeli saç şekillendirici AR5063 ürününü mayıs 2023 tarihinde aldım. Aldıktan 3 ay sonra başlık düşmeye başladı, bu sebeple ürünü uzun süre kullanamadım. Daha sonra yetkili servise götürdüm, hanımefendi bana kırıkların müşteri kaynaklı olduğunu, saçımda fön tarağını aşağı yönde çektiğim için benden kaynaklı parçanın kırıldığını söyledi fakat ben çok merak ediyorum saçımı fön tarağına dolayıp aşağı yönde çekmeden saçıma nasıl fön çekebilirim? Bu tamir işleminden (2 yıl garantisi olmasına rağmen) ücret alacaklarını söylediler. Ben de başka çarem olmadığı için kabul ettim ve 560 lira civarında bir ücret ödedim. Maalesef yaptıralı 3 ay oldu ve ben tekrar aynı sorunu yaşıyorum, başlıklar yine düşüyor ve ben bu ürünü yine kullanamıyorum. Ürün şikayetlerinden gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bu sorunu yaşıyor, ürünün kalitesizliğinden dolayı plastik kısmın zamanla eriyerek zayıfladığını ve kırıldığını düşünüyorum. Her gün kullandığım bir ürün değil haftada 3 kez ancak kullanıyorumdur, fazlasıyla kibar davrandığım halde yine kırıldı. Ben her 3 ayda bir bu zımbırtıyı tamire götürüp tonla para vermek zorunda mıyım? Bu sorunun benden kaynaklı olduğunu reddediyorum ve ürünüm hala garanti kapsamında olduğu için onarılmasını talep ediyorum. Eğer şikayetlerimle bir sonuca varamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

18 Şubat 2025 16:54 (Şikayetten 5 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Tekrar Eden Arıza İçin Ücretli Tamir Ve Karşı Ödemeli Kargo Mağduriyeti

22 Temmuz 2025 17:13