Metin sonuçtan çok memnun

Arzum Ütü Su Akıtma Problemi

Metin
18 Mart 2024 21:55

Merhaba, Arzum marka Pressa AR 6020 buharlı ütüye sahibim. Bu, benim yenisi ile değiştirilmiş olan ütüm. İlk ütümde su kaçırma sorunu vardı ve tüm kıyafetler ütülenirken ıslanıyordu. İlk olarak servise götürdük, problem çözüldü denildi. Ancak sonrasında tekrar aynı sorunu yaşadık. Bu sefer ürünümü yeni bir Pressa AR 6020 ile değiştirdiler. Ne yazık ki aynı sorun bu ütüde de gerçekleşti. Sürekli su akıtıyor ve kıyafetler ıslanıyor. Üçüncü kez servise götürdüğümde sorun olmadığı aktarıldı. Eve gelip ütüyü çalıştırdığımda sorunun devam ettiğini gördüm. Artık müşteri memnuniyetsizliği oluştu. Serviste sorun çözülmüyor ve durumdan şikayetçiyim. Ürünümün değiştirilmesini talep ediyorum.

19 Mart 2024 09:28 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri

Gülben
19 Nisan 2024 18:40
Büşra sonuçtan memnun

Büşra
19 Haziran 2023 11:26
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
26 Nisan 2024 00:11