Nilüfer
07 Şubat 2024 20:15

07 mayıs 2022 tarihinde almış olduğum Arzum Ar1101Shake'n Take Joy Kişisel blender ürünüm gecen yol daha birkaç içinde arıza verdi. Ürünün dişli kısmına hazne takılmıyor. (Ürünün daha hiç kullanmadım) Gidebildiğini en kısa sürede Antalya'daki A**** teknik Servise ürünü teslim ettim. Ürünün dişli kısmı değişti. Neden olduğunu sordum. Sizlik bir durum değil Dişliyi değiştirdik denildi. Ama çalıştırma düğmesi tutukluk yapıyor. Buraya kadar yine sorun yok dedim olabilir. Urunu teslim aldıktan sonra hazne dişli kısmına ilk birkaç kullanımda takılabiliyor ama yine takılmıyor. Bu kez power düğmeden çalışmıyor. Çalıştığım için hemen servise götüremeden ama artık bu makineye ihtiyacım var bebeğim büyüyor ve ona bu makine ile pure halinde yiyecekler hazırlayacağım. 06 Şubat 2024' A**** teknik Servise yine götürdüm yine dışlı arızası olduğu ve tamir edildiği söylendi. Sonra hazineyi orada taktım ama bu dışlı değişmemiş ve yine zor takılıyor (resimde dişlinin deforme kısmını görebilirsiniz) dedim (power düğmesi çalışıyor). Yine aynı arızayı yaparsa dediğimde o zaman değişim olabilir gibi bir şey söylendi. Kısaca bu ürünü aldığımdan bu yana ürünü 10 kez bile kullanmadım. Ürün başından bu yana sorunlu. Aldığım internet sayfası değişim raporu verilirse satıcıdan değişim talep edebiliriz denildi. Ben ürünümün yenisi ile değişmesini istiyorum. Bir sure sonra garanti bitecek ve bu ürün elimde arızalı olarak kalacak. Ürünün aynısı halen piyasada var ve aynısı ile değişim talep etmekteyim. Sürekli servise gitmek istemiyorum aynı arıza için.

07 Şubat 2024 20:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Blender Bıçaklı Kapak Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı, Hızlı Aşınma Sorunu

Erhan
16 Haziran 2025 16:16
Blender Bıçaklı Kapak Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı, Hızlı Aşınma Sorunu
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
15 Şubat 2025 16:01
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
15 Mart 2024 18:58