Arzum Ok0012-k Okka Rich Spin M Türk Kahve Makinesi Bozuk Ürün

01 Ekim 2023 14:59

Arzum ok0012-k Okka rich spin m Türk kahve makinesi aldık, bir süre sonra malzemesini koyup çalıştır tuşuna basınca kapanmaya başladı, servise gönderdik. Motoru değişti.

Şimdi de malzemesini koyup tuşuna basıyoruz ve şalter attırıyor. Evin elektriğini komple kesiyor. Kenarda öylece duruyor, kullanamıyoruz. Açıkçası midemiz bulandı üründen. Sürekli arıza veriyor. Memnun değiliz.

18 Ekim 2023 08:03

Müşteri hizmetleri aradı, ürünün değişimi ve iadesi konusunda yardımcı olabileceklerini ancak öncelikle ürünün servise gitmesi, servis kaydının açılması ve değişim/iade talebimizin de servise iletilmesini söylediler. Bu şekilde yardımcı olacağız dediler. Ürünü servise verdim ve durumu izah ettim ama servis değişim/iade yapılamayacağını ve normal servis sürecine tabi olduğunu söyledi. Olsun siz belirtin ben görüştüm dedim, nereyle görüştünüz deyip beni biraz tiye aldılar. Servis formunu uzattılar, içerisinde bu talebim yazmıyor, iade/değişim talebi formda belirtilmemiş dedim, orada yazmaz, iç yazışmaya ekledik dediler. Yani kısaca sizi oyalıyorlar ve böyle bir şey mümkün değil, biz tamir edip size vereceğiz dedi. Kesinlikle kabul etmeyeceğim, sorun devam ederse Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Resmen oradan oraya oyalanıyor ve paramla/harcadığım zamanla mağdur oluyorum.

Ek
01 Ekim 2023 15:01 (Şikayetten 2 dakika sonra)
15 Ekim 2023 16:34

15 Ekim 2023 16:37

Bence bir marka satarken nasılsa, arka planda da tıpkı satışta olduğu gibi müşterilerine yardımcı olmalı. Aksi takdirde asla büyük bir marka olamazsınız.

Yusuf
22 Ağustos 2023 13:21
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
08 Şubat 2025 14:45
Semir sonuçtan çok memnun

Semir
03 Mart 2024 10:03
"Hızlı bir şekilde dönüş yapıldı. Arıza giderilip bana her aşamada bilgi verildi. Servis kısmında benimle ilgilenen Mehmet beye teşekkür ederim."

Gürcan
29 Mart 2024 15:50
Arzum Okka Da Keyif Yapamadık
Arzum Okka Da Keyif Yapamadık
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
10 Kasım 2023 11:23