Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Çaycı Yağ Tabakası Oluştu

Arzum Çaycı Yağ Tabakası Oluştu
29 Aralık 2023 08:20

Bugün Sakarya hendek Yenimahalle şok mağazasından aldığım çaycıda kaynatma sonrası suda beyaz yağ tabakası oluştu. Suyu 3 kez değiştirip kaynattım. Ama yine aynı bu şekilde çay içmek imkansız. Acil ilgilenebilir misiniz. Değişim veya iade talep ediyorum….

29 Aralık 2023 08:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)
04 Ocak 2024 15:16

Şok marketten aldığım Arzum Teablend çay makinesini iade edemiyorum. 1 hafta önce aldığım çay makinesinin su ısıtma bölümünde su kaynadıktan sonra suyun yüzeyinde beyaz yağlı bir tabaka ve beyaz parçacıklar oluşuyor. İade almadıklarını belirtiyorlar. Sakarya hendek Yenimahalle'deki şok marketten alındı. Arzum müşteri hizmetleri önce servis görmesi gerekli şeklinde bilgi veriyor. Bu şekilde ürünü kullanmak istemiyorum. İademin yapılmasını talep ediyorum

24 Ocak 2024 14:57

Çaycım servise gitti. Ama sorunum çözülmedi. İadem yapıldı param yatırıldı. Ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum müşteri hizmetleri temsilcilerinizden hüseyin beyin veya ondan önce ismini hatırlamadığım bayanın çağrılarını yeni işe başlayacak olan mt lere kriz çağrısı nasıl yönetilmemelidir diye örnek çağrı olarak dinletebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini önemsemeyerek sanki devlet yetkilisine ulaşmaya çalışıyormuş gibi bize yardımcı olmaya çalışmayan tüm yetkililerinize sevgilerimi sunarım. Arzum Sakarya yetkili bayisinden ilgili arkadaşa çok teşekkür ediyorum bizi zorlamadan yardımcı oldu ismi emre sanırım işlerinde kolaylıklar dilerim.

Emre

Arzum Arızalı Ürün Değişimi
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
24 Ocak 2024 15:08
"İlgisi için çağrı merkezinden merve hanıma teşekkür ederim. Ürünü incelemek için merkeze talep ettiler."
Sıfır Arzum AR3134 Çaycı Kireç Sorunu
Arzum Kategorileri