06 Nisan 2024 12:33

Merhaba, iki gün önce Arzum Airtasty AE2074-G Airfryer aldım. Dün akşam ilk defa patates ve tavuk pişirdik. Ancak bu sabah cihazı çalıştırmak istediğimizde ürünün çalışmadığını fark ettik. Ekran üzerinde program ve sıcaklık değişikliği yapabiliyoruz fakat başlatma düğmesi aktif olmuyor ve bu yüzden program başlamıyor. Saatlerdir uğraşmamıza rağmen sadece bir kez çalıştı ve sonrasında tekrar denememize rağmen çalışmadı. Şu anda da çalışmıyor. Özetle, ürünün başlatma düğmesi arızalı. İnanılır gibi değil, ilk kullanımda ürün bozuk çıktı. Arzum markasını şikayet ediyor ve yeni bir ürün gönderilmesini talep ediyorum. Müşteri hizmetleri servis bilgisi vererek, ürünün servise götürülmesini önerdi ancak bunu kabul etmiyorum. N11 üzerinden satın aldığım Arzum ürününü firmanın adresimden alarak bana yeni bir tane göndermesi gerektiğini düşünüyorum. Kahve makinesi hediye edileceği söylenmişti ve bu yüzden ürünü satın almıştım ancak kahve makinesini kazanmak ve almak ayrı bir sorun oldu. 'Çek Kazan' kampanyasından 'kazandınız' yanıtını alamadım. İlk başvurumda fatura resmi gönderdiğim halde kabul edilmedi. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım. İlk defa Arzum markasından bir ürün satın almıştım ancak bu son olacak. Lütfen bana yeni bir Airfryer gönderin. Ben ürünü servise götürmek ve tamir ettirmekle uğraşmak istemiyorum. Ürünün açıkça bir hatası var. Nasıl oluyor da bu ürün kalite kontrolünden geçebiliyor?

06 Nisan 2024 12:21

Merhaba 2 gün önce Arzum AirtastyAE2074-G Airfryer aldım. Dün akşam ilk kez patates ve tavuk yaptık, bu sabah çalıştırmak istediğimizde ürün çalışmıyor. Ekranı, program ve sıcaklık değişimi yapıyor ama çalıştır düğmesi çalışmıyor, düğme aktif değil, program başlamıyor dolayısıyla. Kaç saattir uğraşıyoruz az önce şansa keder 1 kez çalıştı, ama ardından yeniden denediğimizde yine çalışmadı, şu an yine deniyoruz çalışmıyor. Özetle ürünün başlatma düğmesi bozuk. İnanılır gibi değil, ilk gün ürün bozuk çıktı. Arzum'u şikayet ediyorum, yeni ürünün tarafıma gönderilmesini istiyorum. Servis bilgisi verdiler servise götürün bakılsın diyorlar, bunu kabul etmiyorum. N11'den aldığım Arzum ürününü Arzum'un adresimden geri alıp bana yenisini tahsis etmesi gerekiyor. Kahve makinesi hediye dendiği için aldım ama kahve makinesini kazanmak da alabilmek de ayrı nir eziyetmiş. Daha Çek Kazan'dan kazandınız yanıtını alamadım, ilk başvurumda fatura resim olarak gönderildi diye kabul etmedi. Bu ne kötü bir marka, ilk kez Arzum ürünü almıştım ama kesinlikle son olacak artık. Bana yeni Airfryer gönderin, ben servis bulup ürün götürüp ürün tamiri ile uğraşmam. Ürünün resmen hatası bozukluğu var, nasıl kalite kontrolden geçti bu ürün?

Ek
Ek
06 Nisan 2024 12:49 (Şikayetten 16 dakika sonra)
06 Nisan 2024 13:30

Henüz aranılmadım bahsettiğiniz gibi. Arayacak mısınız aramayacak mısınız? Çok net söyleyeyim servise ürün götürmeyeceğim, servisi aradım tamir etme yoluna gidiyoruz biz, eğer tamir edilmeyecek bir şey ise veya üretimden kaldırılmış bir ürün veya yedek parça ise ancak o zaman fabrikada müfettişler inceleyip yeni ürün verilmesi yoluna gidiyor denildi. Ürünü servise götürüp bırakıp sıfır yeni ürünü tamir etmelerini bekleyip sonra yeniden servise gidip ürün almam ben. Bir sürü para verip sıfır aldığım üründe daha ilk gündem böyle bir şeyle, bozuklukla uğraşmam, ayrıca bozuk ürün istemem. Ürünü geri iade edeceğim ve bir daha da Arzum markasının yanından bile geçmem, hiçbir yakınıma da tavsiye etmeyeceğim

06 Nisan 2024 17:43

Tekrar merhaba beni telefonla aradınız. Ürünü kullanmak ve ayrıca servise gönderip tamir ettirmek istemediğimi bu sebeple N11'e geri iade talebi oluşturduğumu., Pazartesi günü iade edeceğim belirttim. Arzum olarak siz de bu talebimi haklı bulduğunuzu, N11'e iade edebileceğimi ve eğer ki N11 mağazası geri iade konusunda değerlendirme süreci sonunda bir sorun çıkartırsa, engel oluşturursa Arzum olarak sizi bilgilendirmemi, geri iade konusunda mağaza ile sizin iletişime geçip yardımcı olacağınızı belirttiniz. Az önce N11 canlı destek ile görüştüm, ürünün elektronik ve garantili bir ürün olduğu için yetkili servise gönderileceğini, inceleme sonrasında servis onayı verilirse geri iade edilebileceğini belirtti. Baştan size belirtmek, bilgi vermek istedim, ben böyle bir süreci kabul de etmiyorum istemiyorum da. Büyük bir hevesle aldığım ürün 2. Kullanımda (2 gün içinde) çalışmadı, kesinlikle güvenim kalmadı Arzum markasına. Tamir edilip gönderilen yepyeni bir üründe istemediğim gibi ayrıca birkaç kullanımdan sonra yine aynı arızayı vermeyeceğine veya bir başka arıza çıkarmayacağına artık güvenim kalmadı. N11 geri iade konusunda sıkıntı çıkartmasın, mağaza ile görüşün sorunu hızlıca hemen halledin lütfen

İbrahim
İbrahim

Yerli malı, yurdun malı. Her Türk onu kullanıp kazıklanmalı.

Murat
28 Ağustos 2024 18:25
Özgür sonucu yetersiz buldu

Özgür
28 Aralık 2023 18:55
Aliye sonuçtan çok memnun

Aliye
09 Ekim 2023 13:52
"İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim sorunum çözüldü."
Arzum XL Fritöz Hayal Kırıklığı
Arzum XL Fritöz Hayal Kırıklığı