Hakan sonuçtan çok memnun

Arzum Airfryer Ar2074-G Airtasty XL

Arzum Airfryer Ar2074-G Airtasty XL
16 Mayıs 2023 12:02
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Marka tarafından sorun titizlikle giderilmiştir. Teşekkür ederim gösterdikleri ilgi nedeniyle.”

Arzum marka Airfryer ürün aldım. Ürünün sepet kısmındaki teflonda oluşan çizik nedeniyle yeni bir sepet almak istediğimi müşteri hizmetleri yedek parça birimi ile görüştüm. Almak istediğim parça tamamen demonte, tek parça bir ürün olmasına rağmen bana ürünle ilgili başka parçaları da almam gerektiğini ayrı satamayacaklarını söylediler. Almak istediğim parça piyasada diğer markalarda 300 TL civarı olmasına rağmen Arzum, bu parçanın yanında almama gerek olmayan başka malzemeleri de satmak istedi ve komple Airfryer fiyatının neredeyse üçte bir fiyatına denk gelen 1100 TL gibi bir bedel istedi. Yapılanı ticari etik dışı buluyorum. Mutfağımda pek çok Arzum ürün kullanıyorum ve ilk kez servis/yedek parça konusu ile görüşmek zorunda kalıp hayal kırıklığına uğradım. İlgili yöneticilere WhatsApp müşteri hattı ile aramda geçen yazışmaları da iletebilirim gerekirse.

16 Mayıs 2023 12:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)
16 Mayıs 2023 15:26

Bahar hanıma desteği için çok teşekkür ederim. Arzum müşteri hizmetleri yanlış anlamayı gidermistir.

19 Mayıs 2023 14:31

07 Kasım 2023 08:55
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
02 Nisan 2024 14:30
"Müşteri hizmetleri yetkilisiyle yaptığımız görüşme sonucunda ürünümüzün parçasını garanti kapsamına değiştireceğini taahhüt ettiler bunun için kendilerini çok teşekkür ederim ürünlerinin arkasında duran firmalar her zaman için tercihimiz olacaktır. Herkese iyi çalışmalar dilerim. Ayrıca bu kadar kısa zamanda dönüş yaptıkları için firmaya ayrıca kutlarım,"
Arzum Airfryer Garanti Sorunu
Arzum Airfryer Garanti Sorunu