Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Altus Ürünleri Nin Arkasında Durmuyor

10 Nisan 2023 18:15

Merhabalar ben Alk 470 s modelini aldım almaz olsaydım ürünü aldığımızdan beri değişmedik yeri kalmadı; motoru, kapısı, fanı ve lastiği garantisi bitti bitmedi bu defa buzluk bölümü soğutuyor, diğer tarafı soğutmuyor. Müşteri hizmetleri garantisi bitmiş biz bir şey yapamayız, hurdaya verin diyor. Ben bir sürü Altus ürününü eşime dostuma aldırdım; şu an bin pişmanım. Bundan sonra Altus'tan asla ürün almam.

13 Nisan 2023 15:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

13 Nisan 2023 16:14

Bunun çözülmediğini belirtmek istiyorum orada başlık olarak sevgili müşterimiz falan filan 2 tatlı kelimeyle işte sorunu çözmüş havasını vermeye çalışıyorlar ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar çürük mallarının peşinde durmadılar bu saatten sonra kendi servis sağlayıcılarının da dediği gibi hurdaya verin gitsin ben de hurdaya vereceğim gidecek ama her tarafta güzel bir şekilde bunu yayacağım

26 Nisan 2023 03:12

Halen ilgilenen olmadı maalesef Arçelik bitmiş bulunuyor.

Altus Kategorileri