Altus Mikrodalga İçinde Yanık

Dilek
17 Mayıs 2024 16:40

Mikrodalga fırını çalıştırdığım anda içinde elektrik çıkışı oluyor ve yanık meydana geliyor. Altus markasının bu mikrodalga fırınını aldığıma çok pişmanım. Kaç kez oldu böyle bir durum. Yanık oluşması garantisi var ve ürünümün tamamen değiştirilmesini talep ediyorum. Çünkü daha önce de servis geldi, onarım yaptı ama sonuç yine aynı.

25 Mayıs 2024 23:37

Arçelik almd25 mikrodalga aldım Fakat çok pişman oldum 3 oldu Servise gönderelim ve üçüncüsünde de bahane bularak Mikrodalganın içinden çıkan elektriği ve ateşi Kullanıma bağlı olduğunu söylüyor yetkili servis Mikrodalganın içinden elektrik ve ateş çıkıyor bu Kullanıma bağlı nasıl olabilir bu üçüncü göndermem 3 kere yetkili servise göndermiş biri olarak kullanımı Tabii ki de çok iyi biliyoruz ben içinden elektrik ve ateşi nasıl çıkarabilirim her şeyi bahane ediyorlar garantisi olduğundan çok pişman oldum bir daha Arçelik'in hiçbir eşyasını kullanmayacağım

17 Mayıs 2024 17:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Altus Mikrodalga Fırın İçinde Ateş

Dilek