Altus Marka Cay Makine Sorunu

Altus Marka Cay Makine Sorunu
Sultan
16 Mayıs 2024 11:19

Altus marka çay makinesi kullanmaktaydım. Ne yazık ki arızalandı ve teknik servise göndermek zorunda kaldım. Ancak serviste parça ve yeni ürün stoğunun olmaması nedeniyle, kendi ürünümün değişimi gerçekleştirilemedi. Bunun yerine başka bir Altus marka ürünle değişim yapılacağı belirtildi. Ancak bu yeni ürün, hem kalite hem de fiyat açısından benim ürünüme göre oldukça düşük bir seviyede. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde, 'Başka çözümümüz yok, elimizde sadece bu var.' yanıtını aldım. Durumu kabul etmek zorunda kaldık. Ürün dün elime ulaştı ve bir deneme yapmak için çay demledim. Ürünün gövde kısmı plastik olduğu için ve kireç tutucu filtresi olmadığı için, çayı bardağa koyduğumda kireç de doğrudan bardağa geçti. Bu durum, çayın da kaynamış suyun da kullanımını olumsuz etkiliyor. Bu değişimin ne anlamı kaldı diye düşünmeden edemiyorum.

16 Mayıs 2024 12:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Kireç Filtresi Sorunu: Yanıltıcı Bilgi Ve İletişim Eksikliği

15 Aralık 2024 13:31
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
06 Aralık 2023 12:48
"Teşekkürler ilginize"
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
20 Mart 2024 15:02