Altus Arçelik Beko Yetkili Servis

Emine
09 Ağustos 2024 18:05

Altus'un buzdolabını almıştım. Dolabım soğutmadığı için 06.01.2024 tarihinde buzdolabımız değiştirildi fakat 1 aydır dolapta aynı sorun var. Müşteri hizmetlerini ve Yüreğir şubesini sürekli arıyorum. Kaç kere geldiler fakat gelen yetkili teknisyen bu arızayı anlamadığını ve yapamadığını söyledi. Annemin raporlu ilaçları vardı, hepsi dolap soğutmadığından dolayı bozuldu. Şu an tekrardan ilaç alamıyoruz. Raporlu olduğundan dolayı aynı şekilde 1 yaşında kızım var, aynı sorun onun ilaçlarında da oldu. Bugün (09.08.2024) yetkili servis beni aradı, dolabı atölyeye götürmemiz lazım, sorunu bulamıyoruz dedi. Dolabın sorununun elektrikten olduğunu söylüyor. Aynı ürün yukarıdaki evde de var, aynı elektrik hattını kullanıyoruz fakat o dolapta herhangi bir sıkıntı yok. Ben dolabımın değiştirilmesini istiyorum. Dolabımı atölyeye vermiyorum. Ayrıca ben randevu saati istiyorum. İstediğim saatte bana randevu vermiyor, saçma sapan saatler veriyorlar. O saatte evde kimsenin olmadığını belirtiyorum, bu sefer dönüp bana 'o zaman randevunuzu iptal ederiz' diyerek tehditte bulunuyorlar. Bu nasıl saygısızlıktır? Nerede müşteri memnuniyeti?

10 Ağustos 2024 14:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Temmuz 2024 16:36
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Sabri
19 Temmuz 2023 12:40
Altus Buzdolabı AYIPLI/KUSURLU Ürün Hakkında
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
31 Temmuz 2023 09:26
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
20 Mart 2024 13:02
"Teşekkür llrr"
Altus Buzdolabı Şikayeti Hakkında
Altus Buzdolabı Şikayeti Hakkında
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Altus Buzdolabında Sürekli Tekrarlanan Soğutma Sorunu Ve Çözüm Bulunamaması

Bayram