Aysel sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 23:26

2023 Nisan ayında A101 extra internet sitesinden Skechers Escape plan kadın ayakkabı aldım. Öyle kampanya falan değil piyasanın 150-250₺ altındaydı. Şimdi yuvarlak 3600₺ diyelim A101 fiyat 3400₺ gibi açık renk istemiyordum laciverti bulmuştum. 2024 Nisan'da yandaki deri/plastic neyse güya file kısmı güçlendirmek için eklenmiş kısım yırtılmıştı. Outdoor diye geçiyor. Öğretmenim ben yazın zaten çok az giydim sıcak yerde yaşıyorum. Düz caddede 500-600metre ötedeki okuluma giydim. Başka ayakkabılarla dönüşümlü. Bu detayı niye veriyorum. Toplamda 3-4 ay giyilmiş sayılır. İncindi düz caddede herhalde dağda gezmek için yapılmış ayakkabı. Hazirandan beri kime yazsam umursamıyor. Muhatap alan yok. A101 internet sayfasında bulduğum her maile mesaj attım. Adamların müşteri hizmetleri yok herhalde sat unut. A101 zaten ölü taklidi yapıyor. Skechers kimden aldıysanız ona gidin diyor. Vallahi siz bilirsiniz tanıdığım herkese anlatıyorum. Tüm arkadaşlara gerçek reklam böyle olur gözleriyle gördüler. Ürünün 2 yıllık garantisinden değişimini ve ya iadesini talep ediyorum.

10 Eylül 2024 22:10
a101-skechers-sahte-mi-skechersin-sikayete-cevabi-isbirligimiz-yok-3.jpg
a101-skechers-sahte-mi-skechersin-sikayete-cevabi-isbirligimiz-yok-2.jpg

Daha önce firma iletişim merkezine attığım mailler ektedir.

10 Eylül 2024 22:19

Merhaba, geri dönüşünüz için teşekkürler ama zaten buna benzer bir cevabı daha önce göndermiştiniz. Firma ile işbirliğiniz yok ancak sizin markanızı satıyor. Taklit mi? Yani değilse sorumluluk almanız gerekir. Sizin malınız! İlla şubeniz olması gerekmiyor. Ürününüzü satmaya devam ediyor. Beni ilgilendirmez cevabı fason ürettiriyor göz yumuyorum. Ya da benim malımı satıyor ama sağlamlığını garanti etmiyorum. İş birliği yaptığınız yerlerdeki fiyatlarla aldığım yer arasında uçurum yok. Ben aldığımda piyasadaki fiyatla 200-300 fark ediyordu. Şimdi girin yine öyle. Bu kadar oynama her mağazada oluyor. Skechers Türkiye olarak iş birliği yapmıyoruz. Skechers Mozambik'ten getirmişler satıyorlar anlamında söylüyorsanız. Vatandaş olarak ben sağda solda Skechers dayanıksız diyorum. A101 Skechers demiyorum. Çünkü bir üretim standardınız olması gerekiyor. "Skechers" firmasıyla bu sorunu görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü çok gazla şikayet var ve en iyi propagandayı fısıltı gazetesi yapar. İyi günler. 2 Eyl 2024 pazartesi 17:02 tarihinde şunu yazdı: Skechers Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız, lütfen buraya tıklayınız. Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünü satın almış olduğunuz firma/ satış noktası ile iş ilişkimiz bulunmamaktadır. Ürününüzle ilgili tüm süreçleri ürünü satın almış olduğunuz firmaya iletmeniz gerekmektedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Skechers Türkiye

10 Eylül 2024 22:28

A101 Skechers Türkiye'nin cevabı sizi iyice sorumluluk altında bırakıyor. Prosedürü bilemiyorum mağazanız için ürün ithal edebilirsiniz ancak sizin de diğer mağazalar gibi sattığınız ürünün garanti kapsamıyla ilgili sorumlulukları yerine getirme zorunluluğunuz var.

17 Eylül 2024 17:30

A101 ses seda yok. Skechers nezaketen "Sorunu bildirdiğiniz için teşekkür ederiz" diye döndü. Siz ölü taklidi yapmaya devam. Artık Tüketici Hakem Heyeti çözsün.

30 Ocak 2025 22:49

Skechers ayakkabı hayal kırıklığı bir yıl dolmadan parçalandı. 2023 Nisan'da aldım. 2024 Nisan Mayıs'tan beri giymiyorum. 2025 Nisan'da 2 yıl garanti süresi dolacak şikayetçi oldum. Ses seda yok. Sattığınız çakma ürünleri her yerde anlatıyorum. Şikayetimi hala yanıtlamadınız. A101 ucuz olduğu için mi çakma? Çakma olduğu için mi ucuz!

Sezer
Sezer

Direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne başvursanız, daha hızlı sonuç alırsınız.

Mahmut
13 Aralık 2024 12:53
A101'den Aldığım Skechers Ayakkabı 6 Ayda Dağıldı: Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sorunları
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ayakkabı Kısa Sürede Bozuldu, İade Süreci Sonuçsuz Kaldı

Adem