Kadir
10 Mayıs 2024 18:15

Merhaba, A101 mağazasından Skechers marka ayakkabı aldım. Aldığım ürün aradan 3 ay geçmeden topuk kısmında deformasyon meydana geldi. A101 tarafına garanti kapsamında inceleme talep ettik. Ürünün fotoğrafını görüp kullanıcı hatası deyip direkt talebinizi kapattılar. Skechers müşteri hizmetleri aracılığı ile bilgi almak istedim. Müşteri hizmetleri A101 in sattığı ürünleri ilgili orijinallik sorunu olabilir dedi. Onlar farklı ülkelerden ürün tedariği yapabilirler şeklinde kendilerini savunmaktalar. Skechers olarak A101 in sattığı ürünün arkasında değiliz demekteler. Şimdi A101 vb. Mağazaların bu satış izni var ise markalar bağımsız mi tutuluyor? X ürününden zehirlenirsek mağazaya dava açmanız gerekecek. Bu nasıl iştir anlamış değilim. Sattım parayı aldım arkasında ne mağaza ne de marka dursun. A101 ve Skechers den şikayetçiyim. 2400 TL para vereceğiz markalı ürün alacağız ardından 3ay ayakkabı giyemeyeceğiz

06 Mayıs 2024 13:19
A101 Memnuniyetsizliği Ve İş Bilmezliği
A101 Memnuniyetsizliği Ve İş Bilmezliği

Mahmut
13 Aralık 2024 12:53
A101'den Aldığım Skechers Ayakkabı 6 Ayda Dağıldı: Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sorunları
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Ağustos 2023 13:49
A101 Den Aldığım Skechers Patladı.

Manolya
19 Ekim 2024 21:36