Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
06 Şubat 2024 11:45

Merhaba, A101'den internet üzerinden kaymaz taban halı ve alez dahil toplamda 10 parça ürün aldım. Halıyı ve alezi beğenmediğim için iade etmek istedim; ancak paketi açtığım için değişim onayı verilmedi. Müşteri temsilcisi ile iki defa görüştüm, fakat iade onayı alamadım. Alez'in ve halının paketini koruyarak açtım, ürünleri de kullanmadım ve tekrar aynı paketlere yerleştirdim. Israrla ürünleri açmadan değerlendirme yapamayacağımı anlatmama rağmen onay verilmedi. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Daha önce de A101'den kaymaz taban halı almıştım ve siparişimden farklı bir ürün geldi. Kullanılabilir haldeydi ve iade etmedim. Lütfen yardımcı olun.

06 Şubat 2024 11:40

A101 internet üzerinden 10 adet ürün sipariş ettim gelen ürünlerden alez ve kaymaz taban halı beğenmedim iade isteği oluşturdum paketi açtığım için onaylanmadı ( paketi açmadan değerlendirme yapılamayacağını bu durumda mağdur olduğumu iki defa müşteri temsilcisi ile görüştüğümüzde anlattım ama çözüm merkezi açık ürün iadesi kabul edilmediğini belirtti ısrarla gıda ürünü değil ev eşyası bu kabul edilemez kriterinizi değiştirin vs izah ettim ama iki temsilcide maalesef onay vermedi) paketi koruyarak açtım ve ürünleri aynı şekilde paketlerine yerleştirdim lütfen iade talebimi onaylayın ve mağdur etmeyin kolay gelsin

Ek
Ek

Zehranur
Zehranur

Merhaba neden iade etmek istiyorsunuz bende almak istiyordum emin olmadım?

Emine sonuçtan hiç memnun değil

A101.com Halı İade Sorunu

Emine
05 Şubat 2024 10:55
A101.com Halı İade Sorunu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
28 Şubat 2024 17:31
a101-kanunlari-hice-sayan-iade-sacmaligi-1.pdf
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
16 Mart 2024 17:11
A101 Kapıda Uygulamasında İade Ya Da Değişim Yapılmaması!
A101 Kapıda Uygulamasında İade Ya Da Değişim Yapılmaması!

A101 Kategorileri