Ziraat Bankasından Çekilen Para Vodafone'a Gitmedi.

28 Temmuz 2024 14:31

02.06.2024 Tarihinde Vodafone Yanımda uygulamasından 330 lira karşılığında tam senlik 28 GB kolay paket satın aldım. Para hesabımdan çekilmesine rağmen satın aldığım paket hattıma yüklenmedi. Bu konu ile ilgili müşteri temsilcisini aradım. Vodafone müşteri temsilcisi paranın bize kesinlikle yatmadığını bankanızı aramanız gerektiğini söyledi. Paketin satın aldığım sırada internet bağlantısında bir sorun da yaşadım. İnternetin o sırada yavaşlamasından kaynaklı olarak para hesabımdan çekildi ama Vodafone'a gitmedi. Para Ziraat bankasından çekildi. Ziraat Bankası yazılım yetkililerinden paranın gidip gitmemesini araştırmasını rica ediyorum. Para internetten yaşadığım yavaşlama yüzünden Vodafone'a gitmemiş. Ziraat banka yetkililerinden paranın iade edilmesini arz ediyorum.

28 Temmuz 2024 14:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Onaylanmayan Paket Alımında Hesabımdan Para Çekildi

Mert
08 Eylül 23:32

Serkan
11 Haziran 2024 22:17
Ziraat Bankası Paramı Hesaptan Çekti Geri Yatırmıyor

Senem
18 Mart 12:05
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
05 Eylül 2024 18:17
Ziraat Bankası Bimcelliyim Verilen Vaatlerin Ve Ödemelerin Karşılığını Vermemesi
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Remziye
16 Aralık 2023 08:04