İsmail sonuçtan çok memnun

Ziraat Bankası'nda Vasi İşleminde Yapılan Hata Ve Mağduriyet
14 Aralık 2024 23:06
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Ziraat Bankası Konak Mahallesi Bursa/Nilüfer şubesine gittim. Kardeşim vasisi olduğumu söyledim. 3yılı geçik zamandır vasisiyim. Kardeşimin hesabında para olduğunu biliyordum. Kardeşimin banka hesabına şerh koydurmak için gittim. Bankadaki çalışan memur işlemimi yapmaya başladı. Vasi belgemi istedi. Telefondan görselini açıp kendisine verdim. Bu arada kardeşimin durumunu soruyor, bende kardeşimin rahatsız olduğunu anlattım. Bu arada işlemi yapmaya ve sorular sormaya devam ediyor. Bende cevaplıyordum yaklaşık 30dk 40dk işlemimi yaptı. Tamam abi gidebilirsin işlemim bitti dedi. Ben birkaç hafta sonra bankaya geldim kardeşimin hesabına bakmak için. Bana paranın çekildiği söylendi. Ben şerh koydurduğum halde nasıl bu para çekilir diye sorduğum halde bana memur yanlış vasi kağıdını vermişsin dedi. Kardeşimin t. C. Sini söyledim kimliğini gösterdim t. C. Sini kendim okudum bana işlemim bittiğinde yanlış vasi kağıdını gösterdiğimi söylemedi. Tartışırken banka müdürü geldi ve olayı benden dinledi bana haklı olduğumu söyledi, memura sen böyle bir hatayı nasıl yaparsın diyerek kızdı. Bana CİMER'e yazmamı banka müdürü kendisi söyledi. Mahkemeye vermem söyledi. Bu bankada şahsımında hesabı olup devamlı çalıştığım bankadır. Telefon numaram adresim kayıtlıdır. Evrakın yanlış olduğu hakkında herhangi bir iletişime geçilmemiştir. Bu paranın kimin çektiğini kime verildiğini ne için kullanıldığını bilmiyorum. Bu yapılan yanlış işlem dolasıyla maddi ve manevi mağduriyete uğradım. Bu konuda Ziraat Bankası veya şahıs memurdan zararımın iadesini talep etmeme, CİMER'e ve BDDK’ya başvurmama rağmen herhangi bir sonuç alamadım.

14 Aralık 2024 23:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

İsmail
İsmail
25 Aralık 2024 10:29

Teşekkürler

13 Eylül 2023 16:30
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 20:03
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Üslup Ve Mevzuat Açıklaması