Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası TOKİ Taksit Ödemesi Yapılmıyor

Ziraat Bankası TOKİ Taksit Ödemesi Yapılmıyor
01 Temmuz 2024 10:52

05 Eylül 2024 15:51

Ziraat Bankasından TOKİ ödememi yaptım. Son ödeme tarihi 10. Ayın sonunda olan taksidime de faiz eklenmiş. Bu faizleri kafanıza göre mi ekliyorsunuz? İletişime de geçemiyorum yetkili biri ile. Bir taksiti mi atladım anlamadım, geri dönüş bekliyorum ama kimse ile iletişime geçemiyorum! Lütfen Beypazarı Ziraat şubesinden yetkili biri dönüş yapsın

04 Eylül 2024 12:02

Yine Ziraat Bankası ve yine sorun yaşıyorum. Eylül ayı TOKİ ödememe 250 TL civarı gecikme faizi yapılmış. Ayın daha başlangıcındayız neyin faiz zammı? Geçen ay da ağustosta ödeme yapmış olmama rağmen bir ay içerisinde ikinci kez ödeme yapabiliyordum! Bankayla iletişime geçmeye çalıştım ama asla Beypazarı şubesindeki TOKİ evlerine bakan arkadaşlar asla telefona cevap vermiyor. Gerçekten yoruldum artık sorumsuzluğunuzdan. Bir işi yapacaksanız düzgün yapın devlet bankasısınız.

17 Temmuz 2024 16:32

Ay bitecek hala TOKİ ödememi yapamıyorum. Beypazar Ziraat Bankası şubesini aradığımda karşıma bir muhatap çıkmıyor. Kaçıncı şikayet edişim sizi evimin taksitini ödemek istiyorum. CİMER üzerinden de mi şikayet etmek gerekiyor durumu düzeltmeniz için? Hesabınız değerleme gördüğünden ödeme yapamıyorum aldığım hata bu!

08 Temmuz 2024 14:53

Ziraat Bankası TOKİ ödememi yapamıyorum. Sadece geçen ay yoğunluktan dolayı taksiti geç ödedim. Zaten faiz binmişti 90 TL kadar onunla birlikte geçen ay ödememi yaptım. Daha önce ödemediğim bir taksit borcum yok. Acil çözüm sağlar mısınız 350 bin tl verip üzerime aldığım evin ödemesini neden yapamıyorum? Bu şikayetim üzerine Ziraat Bankası tarafından aranıp memur maş zammı belirlendikten sonra yapabilirsiniz dediler memur maaşı belirlendi hala yapamıyorum. Ziraat Beypazarı şubesinden aranmışım mesai saatleri içerisinde. Geri dönüş yapıp iletişime geçmek istediğimde asla karşıma bir yetkili çıkmıyor. Telefonda beni yetkili kişiye aktarıyoruz diyorlar asla yetkili kişi ile iletişime geçemiyorum. 3 gündür ulaşmaya çalışıyorum yetkili biri yok. TOKİ evi hakkındaki sorularımı ben nereye soracağım?

Ek
01 Temmuz 2024 10:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
07 Kasım 2024 14:20
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Konut Kredisi Erken Ödeme Engeli
Samican sonuçtan hiç memnun değil

Samican
13 Eylül 2024 13:33
Ziraat Bankası Günü Geçirtmek İçin Kredimi Ödetmiyor
Ziraat Bankası Günü Geçirtmek İçin Kredimi Ödetmiyor

Sıla
15 Şubat 18:13

Sude
01 Mart 22:50
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
23 Şubat 20:51