Ziraat Bankası Şikayet Edemiyorum Neden

25 Nisan 2024 14:19

Ben, Oktay G*******. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaram 194*****024. Ziraat Bankası hesap kartı numaram 4824650356424521 numaralı hesabımda para var ancak çekemiyorum. Kazakistan'dayım ve trafik kazası geçirdim, telefonum kırıldı. Daha önce kullandığım Ziraat Mobil uygulaması eski telefonumda kaldı ve yeni aldığım telefonda açamıyorum çünkü Türk numaram kayboldu. Çok çaresizim ve parayı çekmek zorundayım. Hastane masraflarını karşılamam gerekiyor. Lütfen Ziraat Mobil uygulamamı açmama ve Türk numaramı değiştirmeme yardımcı olun. Yüzde 55 ağır engelli bir bireyim ve engelli maaşıma nasıl bloke konulabildiğini anlamıyorum. Mahkemeye başvurdum ve davayı kazandım, bloke kalktı ancak yine bloke konulduğunu öğrendim. Lütfen beni arayın, yardımınıza ihtiyacım var. Acil olarak benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum. WhatsApp numaram +77086900175'tir, lütfen acil beni arayın.

25 Nisan 2024 14:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Rojbin sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 04:39
"Teşekkürler"
Idris sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 17:07
Mt Tm sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 06:32

12 Ağustos 2024 11:00