Aliaksei sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Paramı Çektiğim İçin Yasa Dışı Olarak Büyük Bir Ücret Talep Edildi

15 Aralık 2023 15:56

Ziraat Bankası'nın Gazipaşa şubesinde yaşadığım bir durumu anlatmak istiyorum: Bankanın internet sitesinde uluslararası transfer sonrası paranın 21 gün boyunca hesapta kalması durumunda herhangi bir komisyon alınmadan çekilebileceği belirtiliyor. Bu bilgiyi banka müdürü ile de teyit ettim ve onay aldım.

Ancak 23 gün sonunda paramı çekmek için şubeye gittiğimde, hesabımdan 460 euro komisyon kesildiğini gördüm. Kasadaki yetkili, ne kadar süre beklersem bekleyeyim komisyonun alınacağını ifade etti. 21 Kasım'da gerçekleşen transferden sonra, 14 Aralık'ta (21 günden fazla bir süre geçtikten sonra) paramı çekmeme rağmen bu durumla karşılaştım.

Acil paraya ihtiyacım yoktu, bir ay daha beklemeyi teklif ettim ama banka müdürü bana bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini, komisyonun aynı olacağını söyledi.

Bu yaşadığım tecrübe nedeniyle, ilgili bankanın hizmetlerinden memnun kalmadım. Yanlış kesilen komisyonun tarafıma iadesini talep ediyorum, aksi halde dava açmak zorunda kalacağım.

15 Aralık 2023 15:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
21 Haziran 22:36
Ziraat Bankası İki Yıl Sonra Yapılan Haksız Para Kesintisini İade Etmiyor
Derin sonuçtan hiç memnun değil

Derin
14 Haziran 2023 16:48
Ziraat Bankası Uluslararası İşlem Komisyonu Problemi
Sabit sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'nda Yurt Dışı Transferim 12 Gün Sonra Nedensiz İptal Edildi

Sabit
12 Ağustos 12:50
Ziraat Bankası'nda Yurt Dışı Transferim 12 Gün Sonra Nedensiz İptal Edildi

Ziraat Bankası'ndan Yüksek Komisyon Ücreti Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

Feyza
24 Eylül 09:44
ziraat-bankasindan-yuksek-komisyon-ucreti-ve-yetersiz-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Ziraat Bankası Elazığ Gazi Caddesi Şubesi Personelinin Saygısızlığı

Arslan