02 Ocak 2024 15:10

Ziraat Bankası kredi kartımdan 265 lira harcama yaptım fakat 437,85 yansımış ekstreme. Kredi kartı limitim 24.900 kredi kartı kullanılabilir limitim 24.635 nasıl oluyor da 437 lira yansıyor. Kredi kartımın kullanılabilir artı parasından harcamıştım geri kalanı nasıl oluyor da kendi kullandığım paramda ekstreye yansıtıyorsunuz. Bunu ödemem benimle dalga mı geçiyorsunuz siz? İyice abarttınız kendi paramıda borç olarak yansıtmaya başladınız? Acilen konuyu çözün paramı düşün kart borcundan. Görseller ektedir. Daha sonra müşteri temsilcisi ile görüşme yaptım bugün saat 19:56 'da 11 dakika görüştüm, erken kapama faizinden 265 lira fazla harcama yapmışsınız bu sebepten dolayı tüm para kart borcu olarak yansımış tarafınıza limit güncelleme yapayım dedi yaptı daha da borçlu çıktım düzelmedi erken kapama faizimin hepsi gitti şikayetçiyim hemen durumun çözülmesini istiyorum. BDDK ya dilekçe yazdım.

02 Ocak 2024 15:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Zerrin
Zerrin
02 Ocak 2024 15:39
Ziraat Bankası Kartıma Fazladan Borç Yansıtıyor

Faiz indirimi parasını nasıl oluyor da görmüyorsunuz ve hata yok diyorsunuz? Kredi kartıma parayı yüklediniz bu görsel de ispatı.

25 Aralık 2023 15:34
Ziraat Bankasına Faizin Faizini Ödemek

Ziraat Bankasına Borç Ödedikçe Borç Artıyor

17 Ocak 2024 19:17

01 Aralık 2023 11:19

Kredi Kartı Limitini Aşan Borçlandırma Ve Yetersiz Müşteri Desteği

16 Eylül 2025 13:29
kredi-karti-limitini-asan-borclandirma-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Yapılmadan Bankkart Lira Borcu Çıkarıldı Mağdur Edildim

14 Eylül 2025 02:49